1 / 1

    vínko

    9. jún 2017

    Svokra robi sirup

    9. jún 2017

    @matkaasebko a receptik nemas nevies nahodou?🙂

    9. jún 2017

    svokra este robieva lekvar...tento rok ich mame hojne, ani neviem co skor sa bude robit 🙂

    9. jún 2017

    My aj pečený čaj

    9. jún 2017

    @norikk akosi tento rok vsetko skorsie ze

    9. jún 2017

    Nazbierať a zasypať (pomiešať) s cukrom 😁 a tlaciť do seba, koľko sa len da 😋 mnaaaaaam

    9. jún 2017

    @miriam18111 skusim zistit ona to nejsk aj s listami robi..nam zatial este nedozreli tak neni recept v obehu ;)

    9. jún 2017

    @miriam18111 džem isto sprav, je fajný, pikantný, u nás sa ho nevieme dojesť 🙂

    9. jún 2017

    @julls113 och ano to si pamatam sme papali ked sme.boli mensi u babky🙂

    9. jún 2017

    @annmari pikantny?

    9. jún 2017

    @matkaasebko budem sa tesit na reecept rada skussam uz odskusane😂

    9. jún 2017

    @miriam18111 robievame dzem zo stavy, do kolacov uplne super 🙂 a tiez hovorime, ze je pikantny 🙂

    9. jún 2017

    u nás veru este nedozreli.. ja ich zbieram až ked su uplne tmavočervené... a na 1.mieste je koláč s posýpkou 🙂 Zopár dám aj do mrazáka na neskôr na ten koláč.. a tiež pečený čaj, džem..

    9. jún 2017

    @adazdca mame ich tmvaocervene.to to slniecko ich osvetlilo.a pečeny caj ako

    9. jún 2017

    @norikk u nas sa robi len bazovy sirup,a potom si ostatne vecii susimu.lipu.zihlavu.jablcka hrusky zaváranie..

    9. jún 2017

    @miriam18111 ja ten pečený čaj robím z viac druhov ovocia.. jahody, ribezle čierne,červené, jablčko, hruška...robím podla nettu .. a potom aj od oka 🙂

    9. jún 2017

    ja robievam džem...hmmm ríbezľový je fajnový 🙂...vždy si z neho odložím aj na zliepané vianočné pečivo...s ríbezľovým džemom je najlepšie 👍 🙂 ...

    9. jún 2017

    @miriam18111 áno, keď spravíš džem z ríbezlí alebo malín, tak je taký pikantný, tým že to ovocie je kyslejšie. Veľmi dobre vynikne na lineckom napríklad.

    9. jún 2017

    @annmari ďakujem

    9. jún 2017

    mňamka

    9. jún 2017

    Ja davam do mrazaku a uprostred zimy peciem ribezlove kolace🙂

    9. jún 2017