Svokra robi sirup
@matkaasebko a receptik nemas nevies nahodou?🙂
svokra este robieva lekvar...tento rok ich mame hojne, ani neviem co skor sa bude robit 🙂
My aj pečený čaj
@norikk akosi tento rok vsetko skorsie ze
Nazbierať a zasypať (pomiešať) s cukrom 😁 a tlaciť do seba, koľko sa len da 😋 mnaaaaaam
@miriam18111 skusim zistit ona to nejsk aj s listami robi..nam zatial este nedozreli tak neni recept v obehu ;)
@miriam18111 džem isto sprav, je fajný, pikantný, u nás sa ho nevieme dojesť 🙂
@julls113 och ano to si pamatam sme papali ked sme.boli mensi u babky🙂
@annmari pikantny?
@matkaasebko budem sa tesit na reecept rada skussam uz odskusane😂
@miriam18111 robievame dzem zo stavy, do kolacov uplne super 🙂 a tiez hovorime, ze je pikantny 🙂
u nás veru este nedozreli.. ja ich zbieram až ked su uplne tmavočervené... a na 1.mieste je koláč s posýpkou 🙂 Zopár dám aj do mrazáka na neskôr na ten koláč.. a tiež pečený čaj, džem..
@adazdca mame ich tmvaocervene.to to slniecko ich osvetlilo.a pečeny caj ako
@norikk u nas sa robi len bazovy sirup,a potom si ostatne vecii susimu.lipu.zihlavu.jablcka hrusky zaváranie..
@miriam18111 ja ten pečený čaj robím z viac druhov ovocia.. jahody, ribezle čierne,červené, jablčko, hruška...robím podla nettu .. a potom aj od oka 🙂
ja robievam džem...hmmm ríbezľový je fajnový 🙂...vždy si z neho odložím aj na zliepané vianočné pečivo...s ríbezľovým džemom je najlepšie 👍 🙂 ...
@miriam18111 áno, keď spravíš džem z ríbezlí alebo malín, tak je taký pikantný, tým že to ovocie je kyslejšie. Veľmi dobre vynikne na lineckom napríklad.
@annmari ďakujem
mňamka
Ja davam do mrazaku a uprostred zimy peciem ribezlove kolace🙂
vínko