57 / 70

    Bezlepkové ryžové rezance s kuracím mäsom a fazuľovými klíčkami: Ingrediencie

    bezlepkové ryžové rezance – niťovky
    kuracie prsia
    fazuľové klíčky
    cibuľa
    cesnak
    jarná cibuľka
    mrkva
    dochucovadlo
    soľ
    olej

    Postup

    Ryžové rezance namočíme na 30 minút do teplej vody. Kuracie prsia nakrájame na tenké plátky. Na predhriatej panvici s trochou oleja orestujeme nakrájanú cibuľu a cesnak, pridáme mäso, dochutíme soľou a dochucovadlom. Postupne pridáme nakrájanú mrkvu, fazuľové klíčky, precedené a dobre odkvapkané ryžové rezance a jarnú cibuľku. Smažíme približne 3 – 4 minúty. Teplé jedlo ozdobíme nadrobno nakrájanou vňaťou z mladej cibuľky a podávame

    28. apr 2015