miruskapetrovicova
6. máj 2017
114 

Manufaktura

Veľmi ma potešila možnosť zapojiť sa do testovania s produktom značky Manufaktura. Keďže môj problém spočíva v počiatočnom tvorení sa mimických vrások, Modrý koník mi umožnil testovať produkt ANTI-AGING SÉRUM NA OKOLIE OČÍ a PIER. 

Balíček mi prišiel dňa 18.04.2017.

Po jeho otvorení som bola plná očakávaní čo nájdem vo vnútri. 

Takže začnem hodnotením obalu výrobku ANTI-AGING SÉRUM NA OKOLIE OČÍ a PIER. Obal ma veľmi zaujal, spočiatku som mala trochu problém nájsť spôsob použitia ale po dôkladnom prečítaní všetkého čo sa na obale nachádza som návod našla .

Prisúpila som teda k otvoreniu krabičky a následnému a dôkladnému prezretiu si aplikátora spomínaného séra. Aplikácia je vďaka systému s elastickou membránou v hornej časti obalu veľmi jednoduchá aj keď nie vždy sa trafíte natlačiť si rovnaké množstvo séra na pokožku, ale myslím, že časom si človek zvykne a dávkovanie bude presnejšie.

S testovaním som začala v deň kedy mi produkt prišiel čiže 18.04.2017. Testovanie trvalo do 30.04.2017.  Moje vrásky vyzerali takto:

Začala som aplikáciou okolo očí. Aplikátor je veľmi príjemný pri dotyku s pokožkou. Jemným masírovaním som si sérum vniesla do pokožky. Pocit po nanesení bol veľmi príjemný.

Ďalej som pokračovala nanesením do oblasti pier. Pocit bol rovnaký ako pri nanášaní okolo očí, príjemný a doslova svieži.

Používala som sérum 1x denne vždy večer keď som si očistila pleť. Myslím si, že za tie dva týždne čo som spomínaný produkt testovala vidno rozdiel vo výraznosti mojich vrások.  Vrásky sa zjemnili a zredukovali a to len za dva týždne. 

Moja skúsenosť s používaním ANTI-AGING SÉRA NA OKOLIE OČÍ A PIER so sedmokráskou, Q10 a kyselinou hyalurónovou je výborná. S produktom som veľmi spokojná, používam ho i naďalej. Viem, že to moje vrásky úplne neodstráni ale už len ten výsledok, ktorý nastal po dvoch týždňoch ma veľmi potešil. Určite môžem produkt od Manufaktúry doporučiť každej žene, ktorá chce podchytiť svoje vrásky už aj v počiatočnom štádiu. 

Ďakujem Modrému koníku a takisto firme Manufaktura za možnosť vyskúšať si ich produkt a vyjadriť sa k jeho kvalite, dizajnu a hlavne k mojim celkovým pocitom z konkrétneho výrobku. 

Ešte raz ďakujem.

Miroslava Petrovičová

#test_manufaktura

Začni písať komentár...

Odošli