misena91
19. jún 2018
176 

Yves Rocher - HYDRA VÉGÉTAL

Ďakujem za možnosť testovať pre mňa donedávna ešte neznámu kozmetiku. Túto značku som poznala, ale s výrobkami som nemala žiadnu skúsenosť. Keďže už roky používam iba jednu značku, veľmi som chcela vyskúšať niečo nové.

Keď mi prišiel balíček, veľmi ma očarilo balenie výrobkov. V pribalenej brožúrke som sa dočítala veľmi zaujímavé veci o tomto rade kozmetiky. Táto kozmetika obsahuje viac ako 90% zložiek prírodného charakteru, je bez farbív, minerálnych olejov, silikónov a parabénov. Obsahuje výťažok z kosmatcovníka, korý aktivuje prirodzenú hydratáciu.

Na testovanie som dostala krabicu ktorá obsahovala:

  • čistiaci gél v tube
  • odličovacie mlieko
  • tonikum
  • peeling
  • hydratačný gél

Táto kozmetika ma veľmi prekvapila,moja pleť je citlivá a táto kozmetika mi veľmi sadla.

Už po prvom použití bola moja pleť výborne hydratovaná. 

ČISTIACI GÉL

Výborný čistiaci gél,jemná vôňa, už malé množstvo stačí na dokonalé vyčistenie pleti. Pleť ostáva jemná a svieža. Používam ráno a večer.

ODLIČOVACIE MLIEKO A TONIKUM

Iba malé množstvo odličovacieho mlieka dokonale odlíči tvár. Neštípe v očiach a pleť ostáva jemná, hydratovaná bez začervenania. Toto mlieko je pre mňa veľkým prekvapením. Po odlíčení a vyčistení pleti prichádza na rad tonikum. Tonikum príjemne voní a pleť zanecháva jemnú, sviežu a voňavú.

GÉLOVÝ PEELING

Tento peeling používam 2 krát do týždňa. Odstraňuje odumreté bunky, a obnovuje tak prirodzenú bunkovú regeneráciu pleti. A šupinky sú fuč 🙂.

A nakoniec pre mňa to najlepšie...

HYDRATAČNÝ GÉL NA DEŇ A NOC 🙂

Výborný!

Aj keď na začiatku sa mi gélová konzistencia veľmi nepozdávala a po nanesení mi prišla moja pleť trocha lepkavá. Moja pleť si gél krásne vsiakla a ostala dokonale hydratovaná.

Tento gél účinne a trvalo hydratuje a povzbudzuje prirodzený jas pleti.

Ďakujem za možnosť testovať túto kozmetiku 🙂.

ODPORÚČAM . ♥ Je skvelá.

#test_yvesrocher5 #recenzia 

Ja pouzivam spr.gel tahiti,,od Ives R,a je velmi dobry,,🙂

17. jún 2018

Začni písať komentár...

Odošli