misinka0611
29. mar 2020
222 

LINOLA - krém pre malých aj veľkých

Ahojte,

pred troma týždňami som bola vybraná na testovanie 2 produktov značky Linola, konkrétne krému na ruky Linola Hand a sprchového gélu Linola Shower and Wash.

S týmito konkrétnymi produktami, som nemala žiadnu skúsenosť, ale dávnejšie som zaobstarala synovi Linola šampón na vlasy, keďže vo vlasoch mal mliečnu chrastu.

  • Linola Hand  

Tento krém je určený pre veľmi suché, hrubé a namáhané ruky. Obsahuje kyselinu, ktorá podporuje prirodzenú regeneráciu kožnej bariéry. 

Keďže v tomto období si, ako asi každý, umývame ruky častejšie antibakteriálnym mydlom, ktoré pokožku vysúša, testovanie tohto krému prišlo veľmi vhod. Ruky ostali citeľne zvláčnené a bez nepríjemného pocitu. Krém je rýchlo vstrebateľný a nezanecháva pocit mastných rúk. Konzistenciou ani nie riedky, ani hustý, a má žiadnu až velmi jemnučkú hypoalergénnu vôňu. A čo je hlavné, je vhodný pre atopikov. Balenie má 75 ml.

  • Linola Shower and Wash 

Keďže syn má pokožku so sklonom k atopii a zvládanie ekzému v jesenných a zimných mesiacoch je obzvlášť náročné, pri výbere kozmetiky preňho si dávam záležať. Hľadám produkty, ktoré sú hypoalergénne, neparfumované a vhodné pre ekzematikov. Voda telo vysušuje, a preto je dôležité telo rýchlo osprchovať a použiť šetrnú kozmetiku. Linola sprchový gél jemne pernil, mal jemnú a príjemnú parfumáciu a podľa opisu by mal zachovávať hydratáciu tela až na 24 hodín. Sprchový gél neobsahuje žiadne látky, ktoré by mohli dráždiť pokožku ekzematikov, ako je urea. Balenie má 300 ml.

K produktom na testovanie som dostala aj zaujímavý leták s Linola výrobkami. Vďaka nemu som sa dozvedela, že Linola má medzi svojimi produktami aj opaľovací krém, ktorý som sa rozhodla cez leto vyskúšať. 

Ďakujem Linole a Modrému koníku za možnosť testovať Linolu. 

#test_linola4 @konik_testuje #recenzia

nam odporucila tuto kozmetiku kozna a naozaj je super

29. mar 2020

Začni písať komentár...

Odošli