misinka0611
16. okt 2023
520 

Domáci GINGERSHOT

Keďže je obdobie vysokej chorobnosti rozhodla som sa spraviť si vitamínovú bombu - domáci gingershot a rada by som sa s vami podelila o tento overený recept. 

Budeme potrebovať:

- 2 pomaranče

- 3 citróny

- 1 zázvor

- 3 PL medu

- 400ml. vody

- kurkuma

- čierne korenie

Postup: Zázvor si poriadne umyjeme a nakrájame na menšie časti. Dáme ho do mixéra spolu s odšťavenými pomarančami a citrónmi. Pridáme med, kurkumu, vodu a štipku čierneho korenia. Vďaka čiernemu koreniu sa niekoľkonásobne posilní účinok kurkumy. Všetko spolu vymixujeme a precedíme cez sitko do čistej nádoby, v ktorej budeme gingershot skladovať.

Užívame na posilnenie inunity či už cez chorobu alebo ako prevenciu. Skladujeme v chladničke a každý deň si doprajeme 40-50ml. tejto vitamínovej bomby.

 Dobrú chuť!

...tak takéto ja môžem, vdaka za typ....zvyknem si kupovať v Lidl ten zazvorový shot, to je mnamka tiež...ale určite vyskúšam aj toto...😉

16. okt 2023

@iriska13 Vyskúšaj 🙂 My sa doma točíme v kolobehu chorôb tak ja už skúšam všetko 😀

16. okt 2023

Prosím ťa ako dlho to vydrží v chladničke? Takú chuť si mi urobila,že zajtra si to pripravím 😍

16. okt 2023

@kikiballa 5 dní to vydrží bez problému. Z tejto dávky ti výjde aj viac ako 500ml. tak buď viac vypiješ denne, veď to neublíži alebo budete doma viacerí piť 🙂 Zázvor tiež podľa chuti. Ja to mám také ani nie slabé, ale ani nie úplne silné. V hrdle zaštípe, ale to je dobré 🙂 Ten zázvor treba dať tak ako znesieš 🙂 Ja som mala veľký tak som ani celý nedávala 🙂

16. okt 2023

@misinka0611 jej super. Ja zbožňujem tie zázvorove shoty.dakujem za recept

16. okt 2023

Začni písať komentár...

Odošli