1 / 1

    Mne sa páči sivá farba, nevidno na nej hneď každú špinku a zvyšky jedla 😄 👌

    1. mar 2024

    Hej, urcite siva, hneda, tmava... a vela vreciek

    1. mar 2024

    Chyba mu vpredu kapsa na vlhcene utierky s otvorom, nech si viem rychlo vyberat utierky a nemusim ich vyberat z vaku.
    A zospodu by mohli byt uchyty na tu deku napr, z gumiciek, alebo na suchy zips, nech nezabera deka miesto vo vnutri. Uplny top by boli dodatocne "vrecuska" alebo kapsicky na plienky, nahradne oblecenie a podobne.

    1. mar 2024

    @banalu ahoj, všetko okrem úchytov na deku má, pozri video 😊 A úchyt na deku nemá, to je pravda, ale myslím, že dečka sa dá v prípade, že by bol plný, odviezť pri bábätku aj v kočíku. Ale dobrý nápad!

    https://www.youtube.com/watch?v=Ofk3lftvGMs
    2. mar 2024

    @modrykonik tu kapsu na vlhcene som skor myslela nieco na tento styl, ako na foto - s vyrezom alebo aj s uzatvaracim poklopom - ze priamo taham uz utierky. A tie vrecuska som na videu tiez nevidela, len "oddelenia".
    Ja davam napr. nahradne oblecko do uzatvaratelneho sacku, plienky a prebalovaciu podlozku do dalsieho, snacky maju svoju krabicku (na ovocie alebo oriesky), a tie potom zvlast do jednotlivych casti ruksaku. Lebo sa mi stalo, ze sa mi vyliala voda (moja alebo detska) alebo rozsypalo UM po celej taske. Lebo niekedy v zhode clovek len hodi nieco do vaku a neuvedomi si, ze to zle zavrel a podobne.

    2. mar 2024