1 / 1

    Jedz aj po 18,to nejedenie je blbost

    25. feb 2018

    Odporucam precitat par zakladnych clankov o tom ako funguje metabolizmus tukov, sacharidov a bielkovin, mne to dost pomohlo. Tiez je rozdiel medzi sacharidami a cukrami, ktore su vlastne len jednou z foriem sacharidov. Ja som zvykla doobeda zjest vela sacharidov aj nejake cukry ale poobede uz skor len bielkoviny a zeleninu, ale potom som chudla az moc a uz si dam aj vecer celozrnne pecivo.
    Drzim palce 😉

    25. feb 2018

    Neviem čo cvičíš, ale ja cvičím plank na viac spôsobov cca 5 minút ráno ešte pred jedlom, lebo vtedy sa spaľujú tuky. A teda je to pecka!
    A jem okolo 20 hodiny a niekedy aj o 22 hodiny, lebo ja bývam dlho hore, aj do nadrána niekedy a to by som bola zbytočne hladná.

    25. feb 2018

    @larsen ta ranna rozcvicka pred jedlom je super na nakopnitie metabolizmu a naozaj staci 5-10 min

    25. feb 2018
    Komentár bol odstránený

    @oddrobceka Mne zatiaľ stačí úplne tých 5 minút 🙂 Mám pocit ráno, že som znovuzrodená po tom cvičení.

    25. feb 2018

    @petulda333 2-3 hod pred spankom by sa malo papat, potom uz pocas spanku sa spomaluje metabolizmus. Toto neplati pre tych, co cvicia s tazkymi vahami, ti mozu jest aj tesne pred spanim zalezi vsak co. Napr kazein, tzv. nocny protein sa odporuca prave pred spanim.

    25. feb 2018

    Po 18ej môžeš kľudne jesť, nehladuj ,len poobede už menej sacharidov . . .ovocie by som už poobede nejedla, skôr bielkoviny a ako prílohu zeleninu. Rôzne šaláty s rybami, mäsom, tvaroh, jogurty (nesladené). Držím prsty a prajem veľa chuti a energie na ceste za novým životným štýlom 😉

    25. feb 2018

    Držím palce, ja od januara takto a mam -6kg uz len 4 tehotenské mi zostávajú 😂

    25. feb 2018

    @larsen ahoj cvicim vselico kardio,strecing,na stacionarnom bicykla,beham,ale vsetko potroche kedze som nikdy necvicila takze moja kondicka je KO 😂😵😢 nechcem sa zo zaciatku ,,zabit,, cvicenim...a plank no dam ho na 2sekundy a som sa zemi..nemam este silu ale aj to zaradim.a cvicim tiez rano pred jedlom a beham poobede cca o 17hod.skor sa mi neda..mam aj stitnu zlazu beriem lieky tak som zvedava ako mi to pojde.

    25. feb 2018

    @moncicatko19 Tiež mám problémy so štítnou žľazou. Plus mi chýba železo v krvi. Čiže mám to komplikované so stravou. Lebo lekári mi vraveli, že som podvýživená. Že mám jesť všetko, plus mi pichajú B12. Ja ale nejem všetko...nie som predsa prasiatko 😀 Zaradila som po 4 rokoch do jedálnička červené mäso. Hlavne také chudé. Bravčové veľmi neobľubujem, iba ak stehno. Strukoviny milujem, vajíčka som začala znovu jesť 🙂 Hlavne večer dostanem na ne chuť.

    25. feb 2018

    @smejko345 dakujem😉 a opytam sa tvaroh aký asi odtucneny? 😂😱

    25. feb 2018

    @vanillaskyy
    @larsen
    @oddrobceka baby a ked mam chut na sladke co odporucate?? To je moja najväčšia ,,droga,, 😂😵

    25. feb 2018

    @larsen mohla by som poprosit o blizsie info tych cvikov? Dikes

    25. feb 2018

    @moncicatko19 Najlepšie je prestať kupovať všetky tie sladkosti a nedržať to doma. Ja som tak začínala pred 4 rokmi. Dnes už mi to nič nerobí. Nejem žiadnu čokoládu a ani čo napečiem pre mojich. Nerobím si ani žiadnu náhradu zdravšiu. Proste jem iba ovocie aj to len trošku keď mám chuť na ovocie. Napríklad milujem cviklu s jablkom. Alebo vždy to čo je v sezóne.

    25. feb 2018

    @moncicatko19 doplnit magnezium.. pri jeho nedostatku je chut na choco a sladle

    25. feb 2018

    @moncicatko19 keď je chuť na sladké,odporúčam tvaroh+škorica mletá+postrúhané jablčka,ak to chvílku zohreješ,je to mňamka,vôbec ti v tom nebude chýbať cukor

    25. feb 2018

    @jenn7 Jasné 🙂 Takže cvičím to následovne : 1. Celý plank 1 minútu ( to máš plank na rukách ) 2. Plank na lakťoch 30 sekúnd 3. Plank so zdvihnutou nohou 30 plus 30 to len nohy prestriedaš. 4. Plank na ľavej strane 30 sekúnd. 5. Plank na pravej strane 30 sekúnd. 6. Celý plank 30 sekúnd. Plank na lakťoch 1 minútu.

    25. feb 2018

    Pri tom Zero len vymenis normalny biely cukor za chemicku sracku, okrem ineho Aspartam. A to ozaj nie je zlucitelne so zdravim ci zdravym zivotnym stylom. Takze to rovno vyhod a zvykaj si na cistu vodu a bylinne caje. 🙂

    A poobede, ako baby radia, bez ovocia. To sa ma jest len doobeda.

    A ked je sladke tvojou drogou, tak sa k tomu tak aj postav. Vyluc uplne. Ide to. Ak si doprajes kvalitne, vyzivne jedlo, ani ti chybat nebude. (ano, mam to sama na sebe odskusane. Doobeda schrumem dake ovocie a oriesky. Ak nestiham Raw tycinku a fungujem.)

    Drzim palce. 🙂

    25. feb 2018

    @moncicatko19 ja sladké nemam rada takze neporadím ;)

    25. feb 2018

    @moncicatko19 nejaku drobnost po ranajkach alebo po desiatej, ked ti travi, hoci sladke vseobecne spomaluje travenie, aj ovocie napr, preto by sa malo jest samostnatne alebo ako prve. Akoze pretravi po nom super, aj ked pomalsie, chapeme sa 😀 ... Ja si sladke vela kompenzujem ovocim na desiatu a cerealno-mliecnou kasou so susenym ovocim na ranajky

    25. feb 2018

    Dakujem vam baby ste super😘😘😘😘 a zero ide tiez prec !!! Aj ked len asi 1dc denne si dam ale aj tak....

    25. feb 2018

    @moncicatko19 pojde to, ale pomalicky. Beh je naj! Ale sladene napoj vyluc úplne.

    25. feb 2018

    @zara1357 od dnes som si zacala robit vodu+citron+zazvor aspon nieco ta cista voda mi uz nechuti stale 😂😉

    25. feb 2018

    @moncicatko19 ja sama sa liecim na stitnu, ale da sa to. U mna to, ale zafungovalo, az potom ako som prestala "dietovat",ale zacala tak zit a tym padam aj muz somnou.. potom isli nie len kg dole, ale hlavne centimetre a postupne sa konfekcna velkost menila. Teraz som tehu, tak jem, to na co mam chut (hranolky s tatarkou su moja laska)ale po porode sa opäť vratim k nášmu zivotnemu štýlu👌

    25. feb 2018

    @moncicatko19 ak pijes citronovu vodu potom si vyplachni usta cistou vodou, aby si si neznicila zuby.. ja pijem ovocny alebo rooibos caj obe bez pridavania cukru.. Ovocny si robim do velkeho hrnceka aspon 2x tolko vody ako odporucaju na sacik a necham vychladnut.. to mam potom ako ochutenu vodu...

    25. feb 2018