29 / 389
    Pečený baklažan

    Krasne sa ti upiekol ja som vcera zahajila grilovacku a nevedela som sa ho dojest

    23. mar 2014

    mňam ten milujem ;)

    9. apr 2014
    Komentár bol odstránený
    monda17
    autor

    @biancal je len potretý zmesou - olej, korenie na grilovanú zeleninu alebo možeš dat olej, sol a provensalske byliny 🙂

    15. máj 2014
    Komentár bol odstránený
    monda17
    autor

    @biancal nic alebo si to daj ako prilohu k mäsu...

    15. máj 2014

    Ja potieram Olivovým olejom a po upečení dávam navrch postrúhaný cesnak. A milujem to k zemiakom 🙂

    29. apr 2015

    Ja dávam naň ešte kolečko rajčiny, nastrúhaný syr a prílohu zemiakovú kašu 😉 Vždy sa to rýchlo zje

    5. máj 2015

    @kattija Nechcem sa robiť múdry, ale grilovať vo februári v tejto zime, nechcel by som.

    10. feb 2017

    @rumcas hm a co tak truba s funkciou grilovania?? Alebo elektricky gril?

    14. feb 2017