57 / 389
    monda17
    autor

    Do 1/2 litra dat napučat želatinu Dr.Oetker malý sáčok na sladké aj slané pokrmy.
    Ochutit vegetou, dat zohriať, pridať všetky suroviny nakrájané na najdrobnejšie kusky ( 20 dkg šunka, 4 vajíčka, cibulku, papriky 3 farby z každej po 1/2, uharok steril., tvrdý syr ... proste všetko čo vas napadne ...) povarit cca 10 minut, osolit+korenie.
    Nechat vychladnuť, primiešať malú majolku a vyliat do 2 srnčích chrbátov. Tie si treba vystlat mikroténovým sáčkom. Je lepšie to robiť den vopred.

    26. mar 2014

    ..nebude vadit ak by som to dala do jednej formy? bude o vyssie,,,ci?
    Nasla som v obchode zelatinu na vajecnu tlacenku a aspiky tiez od Dr.Oetkera len tam je poznamka, ze NEVARIT...nepokazim to ak ju predsalen dam varit tak ako je pisane v recepte? moc dakujem

    29. dec 2014
    monda17
    autor

    @saska124 na forme myslim nezalezi, ale s tou zelatinou sa ti neodvazim odpovedať kedze s nou moc skusenosti nemam. Ak som nieco malo zo zelatiny robila, drzala som sa receptu 🙂

    29. dec 2014

    ...aj tak pekne dakujem...

    29. dec 2014