279 / 389
    http://www.foodclub.cz/recept/citronove-macarons/

    mnam raz som ochutnala a zalubila som sa :D

    4. jan 2016

    To sú makronky??

    4. jan 2016

    klobuk dole za makronky. ja som ich skusala 3krat a 3krat isli do kosa...

    4. jan 2016

    @miskajulo ja chcem tiez vyskusat ale nemam teraz čas pri detoch, na to treba klud :D:D a tiez sa obavam vyslekdu :D

    4. jan 2016

    ja som ich tiež robila na vianoce, a sú mňam, dôležité je aby bielky mali izbovú teplotu a aby na plechu pred pečením dobre odstáli

    4. jan 2016

    @miskajulo preco? co sa asi nemohlo vydarit? alebo co je taky zaklad, aby vypadali tak, ako maju vypadat? tiez chcem skusit, no bojim🙂

    13. jan 2016

    @klaudy444 prve vobec nenapuchli, bola z nich len taka mala tvrda placecka, druhe uz pekne nakynuli ale boli tvrde ako kamen a posledne uz boli cca ok ale bolo ich treba o 1minutu menej piect🙂 no roboty na dve hodiny pokazde a vysledok nejedli. muku som vzdy preosievala, mala som aj silikonovu podlozku aj zmes na pecenie a nepodarilo sa. kto ma zaujem predam🙂 ale pravda je ze tie zltky som nemala izbovej teploty. vzdy som ich mala z chladnicky. radim ti dobre..kup si hotove..usetris peniaze, nervy aj cas

    13. jan 2016

    @miskajulo diky za radu, asi posluchnem🙂))

    13. jan 2016

    @miskajulo myslela som bielky izbovej teploty🙂

    13. jan 2016