mravenek
15. máj 2024
2091 

Moje topky zo 101tky

Ako som už neraz písala, často sa na Modrom koníkovi inšpirujem, nájdem dobrú radu alebo tip na naozajstnú „vychytávku“. Keďže som ambasádorkou 101 Drogéria, rozhodla som sa z aktuálneho letáku vždy urobiť malý výber produktov, ktoré oslovili mňa. Lebo inšpirácie nie je nikdy dosť 🙂

Zbohom kožúšok 

Musím sa priznať, že kedysi som mala problém s extrémne tmavým ochlpením na rukách, nohách a dokonca aj na bruchu. Ale po troch pôrodoch mi normálne chlpy dali „výpoveď“ 🙂. Nerozumiem tomu, ale mám z toho úprimnú radosť. Pod pazuchou mi zostali asi dva, na rukách vybledli, vypadali. A nohy? Tak tam by to mohlo byť lepšie, ale nie je to nič, s čím si neporadím. Keďže krásne teplé dni konečne dorazili a nohy mám bledé ako vápenka, chcem si ich poopaľovať. Siahla som preto v 101 Drogéria po BIC Miss Soleil. Pre mňa úplne jednoduchá cesta k hladkej pokožke, keďže, ako som písala, nie je toho na mne veľa. Kvalitné jednorazové holiace strojčeky sú teraz v super cene balené po štyroch alebo ôsmych kusoch. 

Domáca chuťovka 

Vždy rada podporím šikovných ľudí zo Slovenska a ich produkty. Či už sú to potraviny alebo kozmetika. Levanduland prináša jedinečné produkty s úžasnou vôňou. Vyrobené sú priamo na Slovensku a exkluzívne dostupné len v 101 Drogéria. BIO kvetové vody sú k dispozícii v rôznych variantoch – ružová a levanduľová, každá plná prirodzených esencií pre váš dokonalý relax. Ja som použila nielen priamo na tvár a telo, ale aj na vankúše a keďže levanduľu milujem, tak som vo svojom živle. Navyše teraz pri nákupe ktorejkoľvek kvetovej vody Levanduland dostanete ako darček levanduľové vrecúško.

Riasenky moje milované 

Už som tu určite písala, že som maniak na lesky na pery a riasenky 🙂. Tak som sa zase „opustila“ a siahla v 101 Drogéria po ďalšej. Tentoraz vyhrala riasenka Maybelline New York Lash Sensational Firework - very black. Je síce drahšia, ale príjemne ma prekvapila ohybná kefka a zvýraznenie mojich „zakrpatených“ rias. Je vhodná aj pre citlivé oči a to je u mňa tiež rozhodujúce. Navyše odoláva rozmazaniu a opotrebovaniu až 24 hodín. 

Ako darček 

Na Deň matiek som okrem kvietkov a šampanského pre maminu vybrala aj krém Astrid Beauty Elixir. Redukuje vrásky, intenzívne hydratuje a udržiava pleť v rovnováhe. Mama si pochvaľuje aj konzistenciu. Je to prvý krém, ktorý od Astrid má, ale určite nie posledný. 

Toto je moja štvorka z aktuálneho letáka 101 Drogéria, ktorý je platný do utorka 21. mája 🙂. Nájdete v ňom však oveľa viac!

Vaša ambasádorka Katka 

#101drogeria 

tá levanduľová bude určite super 🙂

15. máj 2024

Krém Astrid mám rada 😉

15. máj 2024
mravenek
autorAMBASÁDORKA

@miracula vonia krásne 😇

15. máj 2024
mravenek
autorAMBASÁDORKA

@badzanka ❤️

15. máj 2024

Astrid je TOPka 🙏❤️ tento kremík sa im podaril mega

15. máj 2024
mravenek
autorAMBASÁDORKA

@monicatko20 😊

15. máj 2024

Začni písať komentár...

Odošli