558 / 810
    všetky planéty...

    jeeeejoo. to mas odkial? nasa pozna vsetky planety, a zboznuje ich, ale my len v knihach ukazujeme..

    23. júl 2013

    @myska2233 to na SR asi nezozeniem, ze? :(

    23. júl 2013

    @katulienka. no to netuším ☹ treba ísť pozrieť do Dráčiku alebo alltoysu... myslím, že som tam videla z tejto edície kryštály a chemický labák tak by mohli mať aj toto... ja som bola teraz v Rakúsku a tam majú neskutočný výber od ravensburgeru, čo sa nám tu na SK nemôže ani snívať...som nakúpila ale zo 20 rôznych hier...(muž ma síce skoro zabil, že načo ale nedalo sa jednoducho odolať, ktovie kedy sa tam zas dostanem)

    23. júl 2013

    @myska2233 tak my do Viedne ideme tak raz rocne, na vylet... dam si pripomienku, a ked nezozeniem tu , skusim pozriet. Ale dakujem 🙂)

    23. júl 2013

    skoda ze neviem nemecky ani zatat 🙂 taky detail, tie planetky nie su v spravnom pomere velkostne, co na zaciatku nevadi, ale potom to treba prizvukovat dietatu, lebo si vytvori nespravny obraz...

    23. júl 2013

    @anitab no čo sa týka veľkostného pomeru tak to v porovnaní so slnkom nebude asi nikde ?! ale čo sa týka planét medzi sebou tak to nie je až také zlé. venuša a zem sú skoro rovnaké to je OK, mars by mal byť cca polovica zo zeme (no je trošku väčší), no a potom je to už celé zle 😀 😀 ale ak budeme v tej fáze tak potom vyrobím modely, ktoré sa budú viac podobať...myslím, že na tú základnú predstavu a oboznámenie je to viac než dobré (a to už nehovorím o tom, že za celú túto parádu som dala 2 éčka 😀 )

    23. júl 2013

    @myska2233 2ecka? :D tak to je kupa...pravda je, ze spravny pomer modelov som este nevidela a asi take ani nevyrobia, take samovyroba....ale za tu cenu by som to zobrala aj ja, ja vyrabam malemu planety uz druhymesiac a zatial mam len material kupeny, nemam kedy :( ...to si kde kupovala? co to boli za zlavy, asi normalne ceny nie predpokladam...

    26. júl 2013

    @anitab To sa mi zadarilo v Rakúsku ...

    26. júl 2013