621 / 810
    dnes si povyťahoval a pekne zoradil všetky zvieracie puzzle...tak sme si zopakovali názvy zvieratiek, častí tela...

    Juuu, super. Nas dostane na Vianoce tucniaka a vtacika, som zvedava, ci ho to zaujme. Kolko ma Tvoj syncek, ak sa mozem spytat?

    19. dec 2013

    @nikam ešte nemáme ani 2,5...

    19. dec 2013

    Sikulko.

    19. dec 2013

    @nikam detičky sú ako špongie, ktoré neskutočne nasávajúúúú je to len o tom, že sa k tomu dostal oveľa skôr a teraz to už zvláda... aj keď dnes na toho vtáčika hneď z kraja zahlásil, že je to sliepočka... 😀

    19. dec 2013

    Ja mam skor problem synceka niecim novym zaujat. Velmi rad robi "overene" aktivity. Chodime do montessori kutika a tam najradsej prelieva vodu, co robi aj doma, pripadne zatlka klinceky. Nemas nejaku radu, ako ho posmelit? Je tam kopec aktivit, avsak nezaujimaju ho.

    19. dec 2013

    @nikam ak ho ja chcem niečim zaujať tak v prvom rade musí ísť nadšenie z novej veci odo mňa... ťažko sa mi to vysvetľuje takto... ale ak chodíte do montessori kútika tak oslov priamo lektorku nech ti s týmto pomôže...veď aj práve preto tam asi chodíte... druhá vec je, že či sa chytí, ak práve prežíva intenzívne senzitívne obdobie na prelievanie, tak či tak sa k nemu nakoniec vráti.

    19. dec 2013

    @myska2233 Snazim sa vzbudit jeho zaujem, obcas aspon pozrie, skusi a vrati sa spat (nerusim ho pri jeho zaujati). Lektorky su skor len ako dozor, resp. na predvedenie aktivit. Senzitivne obdobie na prelievanie ma uz asi rok, ak tomu spravne rozumiem, ze je to zaujatie touto aktivitou.

    19. dec 2013

    @nikam no tak ak to trvá rok vkuse tak to nemôže byť senzitívne obdobie... toľko trvať nemôže, to je až moc... alebo boli medzi tým iné a ani ste nepostrehli... no ale snáď ak lektorke položíte otázku alebo žiadosť o radu tak ju snáď dá, či nie? kam chodíte... kľudne môžeš aj do IP...

    19. dec 2013

    @myska2233 Aj som si to myslela, ale nemam nastudovane... Lektorky su len mamy, ktore otvaraju kutik, aj sa radime, ale casto sme na tom s vedomostami podobne. Chodime do Budatka v Bratislave.

    19. dec 2013

    mozem sa opytat odkial su tie puzzle? to by sa môjmu pacilo... diky

    16. feb 2014

    @radana2011 su to originál montessori puzzle. Kúpiš v každom Monte shope

    16. feb 2014
    16. feb 2014