2 / 24

    ani to na tebe nevidno tak potrosicku priberas ze?nebudes mat vela roboty po porode😉drzkajte sa

    23. aug 2010
    nellymn
    autor

    @grenka ahoj. No pomaličky priberáme. Dnes som sa vážila. Už pomaličky ťaháme na + 11 kg a začíname 8. mesiac. Odpredu a odzadu ani nevyzerám, že by som mala bruško, pretože sa ťahá dopredu. Ale za roh by som sa už neschovala 🙂. Aj vy sa držte a nech maličké je zdravučké a pekne poslúcha maminku.

    23. aug 2010

    @nellymn dakujeme😉to vari shodime po porode,ale ani nevidno tych 11kil na nebe to je vsetko vo vnutri aj s vodou,babatkom a placentou...

    23. aug 2010
    nellymn
    autor

    @grenka určite veľa zhodíme pri pôrode. Ale dosť mi asi tak v 2-3 mesiaci narástli boky a stehná. Všetko mi to ide do bruška a žiaľ aj do stehien. Ach jaj. Ale tie naše bábätká nás dajú hneď do formy. A ty si už koľko pribrala?

    23. aug 2010

    @nellymn mne bolo do 5 mesiaca zle a moc,chudla som 4 kila a ked pocitam ako som mala predtym tak kilo to bolo pred 3 tyzdnami,mne to ide vsetko do brucha,taky klokan bude zo mna😉ale zeby mi nieco extra chutilo vobec,nech len babatka su zdrave a nech sa nam stastlivo narodia potom sa mi budeme trapit s kilami😉

    23. aug 2010
    nellymn
    autor

    @grenka presne ako píšeš, bábätká sú najdôležitejšie. Aby všetko dobre dopadlo a aby boli zdravé a robili nám len radosť. 🙂.

    23. aug 2010