nikki2201
28. aug 2018
233 

Povinné čítanie pre dm-kové maniačky. Moje letné testovanie 🙂

Musím napísať, že tomuto testovaniu som sa neuveriteľne potešil a zároveň som neverila, že som mohla práve ja mať také šťastie a byť vybraná spomedzi mnohých mamičiek na  - Veľké letné testovanie značky dm drogerie markt🙂

Priznávam, som dm -maniačka, dokážem v tomto obchode stráviť hodiny a hodiny a hlavne som maniačka na vôňe týchto ich výrobkov. Milujem ich značku, či už ide o "dekorativku", vecičky na pleť, telo či čistiace prostriedky🙂 A myslím, že je to hlavne slušne kvalitná značka za rozumnú cenu🙂 V balíčku čo som obdržala bolo asi všetko čo v lete potrebujeme, a teda všetko som nadšene vyskúšala🙂

Takže pekne po poriadku...

... Ide sa skúšať..

1. Sundance opaľovací krém s faktorom 15

Ja a opaľovanie?... Kto ma pozná vie, že milujem sa leto, slnko opaľovanie a to hoc aj celý deň (v rámci možnosti🙂) Takže tento krém som využila úplne na 100%. A kedže som sa už poučila a opaľujem sa opatrnejšie a chránim si svoju pokožku - tento krém so stredne vysokým ochranným  faktorom(podľa mňa) mi veľmi vyhovoval.

Moje pocity z neho:

 - má krásnu vôňu

 - na pokožke celkom dlho vydrží (aj po vyjdení z bazéna som krém na sebe stále cítila)

 - je vhodný aj na citlivú pokožku (keďže ja mám citlivú pokožku a bola som v pohode)

 - naozaj chráni pred slnko (teda som sa "nespiekla")

 - má riedšiu krémovú konzistenciu

 - obsahuje betakarotén(čo ja osobne oceňujem)

 - rozotiera sa troška tažšie - trošku lepí (ja som si preto musela stále po natretí utrieť ruky,ale ja som troška taký malý "Monk",tak aj preto🙂)

Ale myslím, že je to dobrá kúpa za vcelku sympatickú cenu🙂

2. Balea telové mlieko s vôňou rebarbory a vanilky

Musím hned na začiatku "recenzie" napísať WAAAAU. Toto je neskutočná vôňa. Hneď ako som uvidela toto pleťové, vedela som, že budeme kamaráti. Mne to totiž pripomína MOJE DETSTVO🙂 Konkrétne rebarborový koláč posypaný vanilkovým cukrom od babičky. Presne takto toto telové mlieko vonia.

Čo sa týka konzistencie :

 - nie je ani husté ani riedke (teda niečo medzi tým) skôr mi príde ako na vodnej báze.

 - rozotiera sa celkom ľahko (ja som zvyknutá skôr na telové fluid ako na telové mlieko,ale pre túto jeho vôňu si ho teda budem kupovať na 100%

  - výdrž vône je celkom slušná,je cítiť ešte dosť dlho po nanesení (a keď sa s ním natriem vonia mi z neho nielen kúpelňa, ale celý dom)

Som z neho nadšená, NAOZAJ. U mňa má 10 bodov z 10tich🙂

3. Balea wasser sprej - osviežujúci sprej s melónovou vôňou

 

Tak tento sprej bol so mnou aj na dovolenke (na foto v pražskej ZOO🙂) A vlastne tento sprej je somnou stále, má svoje čestné miesto v mojej kabelke. Aj ked priznám, že "moje kamošky" - osy za mnou chodia akosi často, nečudujem sa, ale kedže tá vôňa je úžasne sladká, kto miluje vôňu melónu, bude to jeho "šialok kávy". Poviem pravdu, že takýto druh spreja som ešte neskúšala (používam teda klasický deodorant).

Tak to zhrniem:

 - sprej má tú výhodu,že sa dá aplikovať ako na telo tak aj na tvár (vyskúšala som ho teda aj na tvár..aj ked som sa bála, že budem priveľmi lepkavá,nestalo sa..sprej pekne vsiakne)

 - nezanecháva pocit lepkavosti

 - má úžasnú vôňu (aj keď pre niekoho môže byť príliš sladká)

 - ideálny "kamarát" na leto

Odporúčala by som ho určite každej kamoške, ktorá je "melónová maniačka" ako ja.

4. Balea MEN sprchovací gél Surfers Paradise 3v1

Tak tento gél samozrejme skúšal môj manžel. Napíšem pravdu, keď ho ovoňal, tak povedal, že mu nejako nevonia. Ale keďže ho "musel" otestovať, či chcel alebo nie, vyskúšal a "div sa svetu" ako vyšiel zo sprchy vraví mi: "Vieš čo, on nie je taký zlý ako vonia!" A ozaj aj môj nos to potvrdil, ako som vošla do kúpeľne.

 - príjemná "mužská" vôňa

 - 3v1,teda je na telo,tvár a vlasy

(Čo je pozitívum pre mnohých mužov, lebo povedzme si úprimne, je veľmi málo mužov, ktorí majú v kúpelni viac ako jeden či dva prípravky do sprchy. Aspoň u nás to je tak, že v  3/4 kúpeľňi sú moje veci a zbytok je našej dcéry. Aa manžel? Ten má úplne niekde v rožku jeden svoj prípravok🙂))

5. Balea balzam na nohy Feel Well

S vôňou marockej mäty? Tak toto je presne niečo pre mňa. Hned ako som si ho prvykrát aplikovala a zacítila tú vôňu, pripomenulo mi to leto s mojim obľúbeným drinkom Mojito v ruke🙂 Samozrejme myslím nealko drink🙂 Takže, čo sa týka vône, za mňa 10 bodov z 10tich.

 - úžasná vôňa

 - vstrebáva sa celkom ľahko

 - má krémovité zloženie

 - chodidlá sú po aplikácii krému hebké na dotyk

A kedže u nás v rodine sa o naše nôžky staráme trošku pedantnejšie, tento krém si ešte určite zadovážim🙂

6. Balea gél na holenie "Peach Love"

Priznám sa, že nepoužívam "takéto srandičky" na holenie. Ale tiež  musím priznať, že nohy po oholení s pomocou gélu sú hebkejšie. Len keby som nebola taká lenivá si ho aplikovať. Áno viem, že to trvá iba chvíľku🙂 Snáď sa už konečne poučím.

 - vôňa je veľmi príjemná, nevtieravá (príjemná vôňa marhúľ a citrónu)

 - nohy sú po oholení hebké/hydratované (nemusela som si na nohy aplikovať už telové mlieko - zaujímavé🙂)

 - konzistencia je gélová, ktorá sa pri natieraní zmení na penovú (a stačí "malý hrášok" gélu na natretie jednej celej nohy)

Neviem čo ešte viac napísať k tomuto gélu, už len asi, že u mňa zanechal príjemný no neutrálny pocit 🙂

7. Balea krém na ruky Perfect Pink

Ružové pomelo? Ja proste musím zase vynachváliť vôňe výrobkov značky Balea. Aj tu sa mi to potvrdilo - úžasná vôňa, ideálna na leto. A zároveň musím vyzdvihnúť viacero pozitív u tohto krému:

 - úžasná vôňa

 - má ľahkú krémovú konzistenciu

 - krém sa veľmi ľahko vstrebáva a nezanecháva "zlý" pocit na rukách

 - nieje mastný

 - zanecháva príjemný hodvábny "film" na rukách po celkom dlhší čas

Za mňa určite "dobrá voľba" a do budúcna dobrá kúpa. Ja mám totiž suché ruky aj v lete, v zime nehovoriac:( Takže krémy na ruky sú u mňa dennou rutinou, no nemám rada ten "zlý pocit" na rukách, keď  je krém mastný. Čo je výhoda u tohto krému.

Takže určite odporúčam babám čo majú suchšie ruky a nemajú radi mastné krémy.

8. Balea deodorant Paradies-bluten

Asi každý používa z vás deodorant. Bez tohto si ja osobne neviem predstaviť deň🙂 Teda okrem klasického deodorantu vo forme "spreju" užívam aj takéto roll-on deodoranty.

Toto je teda jeden z nich, značky Balea.

 - je to roll-on deodorant tzv. gulôčkový

 - nádherná a veeeéľmi príjemná vôňa kvetín

 - deodorant má  priehľadnú gélovú konzistenciu, teda nezanecháva stopy na oblečení

 - má dosť dlhú výdrž čo sa týka vôňe

 - bez obsahu hliníkových solí

Tento deodorant odteraz patrí medzi moje obľúbené výrobky, ktoré budú mať u mňa doma či v kabelke svoje čestné miesto🙂

9. Balea suchý šampón na vlasy "Tropical Coconut"

Suchý šampón? Áno, počula som o ňom, ale nie, nepoužila som ho nikdy. Takže pre mňa bola toto novinka🙂 A v celku príjemná. Samozrejme musím opäť vyzdvihnúť vôňu aj u tohto šampónu. Ja som totiž "coconut maniac", teda všetko čo sa iba mihne okolo kokosu, má u mňa "wau efekt"🙂 Šampón som aplikovala podľa návodu uvedeného vzadu na šampóne. Nie je to nič náročné, takže to zvládne úplne každý/každá. A ono to naozaj funguje, vlasy sú akokeby umyté, teda nepôsobia mastne, teda skôr pôsobia sucho - hlavne konce.

 - príjemná a dosť intezívna vôňa kokosu

 - rýchla a ľahká aplikácia

 - vlasy sú po aplikovaní naozaj menej mastné a vyzerajú ako umyté

 - u mňa jedine mínus je,že mne prídu vlasy až príliš suché:(teda hlavne konce vlasov(aj ked teda ide o suchý šampón)

Zhodnotím to tak, že ako "rýchla záchrana" keď mám naozaj veľmi málo času na úpravu vlasov (umytie a následne fénovanie a žehlenie) je to fajn. Ale na bežne užívanie "iba tak" za mňa nie🙂

10. Sundance detský sprchovací gél a šampón po opaľovaní 2v1

Tak z tohto testovania mala najväčšiu radosť samozrejme naša princezná🙂 Už len kvôli obalu (kedže doma chováme korytnačku). Musím povedať, že keď som si prečítala čo to vlastne je,t eda gél a šampón v jednom? Ok - to chápem. Ale po opaľovaní?Hmm, zaujímavé.V lete určite využiteľné.  A ako mamička na ňom oceňujem tieto veci:

 - vhodný pre citlivú pokožku

 - vhodný od jedného roka

 - je vhodný ako na telo tak aj na vlasy

 - odstraňuje zvyšky chlóru,slanej vody,zvyšky krému na opaľovanie

 - ľahko sa s ním rozčesávajú vlásky (čo ocenia hlavne mamičky dlhovlasých princezien, akú mám aj ja🙂)

A samozrejme nechcem a nemôžem zabudnúť na znova úžasnú a naozaj sviežu vôňu mandarínky a litschi - na leto ideálna🙂 Na obale je napísané, že je to limitovaná edícia.

Tak šup-šup bežte si to kúpiť a vyskúšajte!🙂

11. Babylove osuška s kapucňou + Babylove plienkové nohavičky na plávanie

Tak toto testovanie som si nechala na koniec. Keďže ja mám doma už veľkú slečnu a tieto vecičky sme nevyužili. No využívame ich inak, po svojom, na rôznych bábikách🙂

No pokúsim sa to zhodnotiť aspoň takto "na oko".

Osuška:

 -  je veľmi mäkká a príjemná na dotyk

 - dobre saje vodu

 - 100% froté materiál

 - rozmer 70 x80cm

Keby že mám doma menšie dieťa či bábätko určite ju denno-denne užívam:)

A čo sa týka plienok na plávanie?

Tak tieto plienky sme kedysi užívali aj my (teda bolo to už dávnejšie, ale pre mňa je to stále akokeby včera🙂) A musím zhodnotiť, že som bola spokojná ako ja tak aj malá.

 - krásne obrázky a vzory na plienke (čo sa deťom - bábätkám páči)

 - mäkký a pružný materiál

 - jemný materiál okolo nožičiek,bruška a chrbta

 - plienky vo vode nenasiaknu

 - ľahké obliekanie - ako klasické "gaťky"

 - vyzliekajú sa jednoducho roztrhnutím na bočnom šve

Takže za mňa opäť dobrá voľba pre mamičky, ktoré majú babätká či menšie deti. A aj cenovo sú tieto výrobky pre mamičky príjemnejšie🙂

Tak a sme na konci, ďakujem za pozornosť🙂 A chcem podakovať každému jedného čitateľovi, ktorý to dočítal až do konca - viem, že toho nebolo málo🙂 Verím, že som niekomu z vás aj pomohla objaviť niečo nové, čo by sa vám mohlo hodiť či sa vám mohlo páčiť🙂 A v neposlednom rade chcem podakovať @konik_testuje za dalšiu možnosť testovať dalšie skvelé výrobky🙂 Mňa to teda neskutočne baví - robiť takéto "srandičky".

Prajem vám ešte krásny zvyšok leta milé mamičky/ženy/dievčatá/slečny

"vaša", mamička Nika

#test_dm17 

 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli