nikuska265
14. jún 2017
154 

Slnečná ochrana so silou z prírody - EQUILIBRIA

Ahojte maminky, tehuľky, čakateľky a všetci zvedavci 😉 

Som rada, že dnes sa vám môžem prihovárať  prostredníctvom tohto článku, recenzie z testovania slnečnej kozmetiky značky Equilibria.

Bola som naozaj prekvapená a potešená, keď mi prišla správa, že ma vybrali medzi testovateľky opaľovacích prípravkov Equilibria. Áno áno, teraz si veľa z vás povie, že testovanie sa na MK vo veľkom rozbehlo a sme radi , že sme niečo dostali. Ale mne toto testovanie naozaj veľmi pomohlo. Každý  rok miniem v drogérii a v lekárni dosť  peňazí na opaľovacie prípravky pre rodinku. 

Staršia dcérka má veľmi citlivú a často podráždenú pokožku. Buď sa jej koža začervenia, alebo vyhádže, máva ju "drsnú ". A preto hľadám každý rok niečo vhodné, čo jej takpovediac sadne. 

Snažím sa hľadať výrobky, ktoré obsahujú zložky z prírody, ktoré vedia, že najúčinnejšie a efektívne zložky sú práve v prírode a sú dobré znášané s pokožkou . Tieto opaľovacie krémy dcérka veľmi dobre znášala  a nevšimla som si žiadne nechcené reakcie. Opaľovacie krémy značky Equilibria obsahujú komplex zložiek prírodného pôvodu. 

A teraz poďme k samotnému testovaniu, mojim postrehom a názorov.

Ako prvé musím pochváliť balenia opaľovacích prípravkov, ešte aj škatuľky sú príjemné na dotyk, žiadny drsný povrch 😉 . Tuba v ktorom je krém, má veľmi praktický uzáver, na "zakliknutie" nie zatáčací. Pre mňa obrovské plus. 

Krémy , či už detské  - vhodné pre deti od narodenia, či už pre dospelých, či 30 SPF alebo 50 SPF majú síce trošku hustejšiu konzistenciu, ale rozotierajú sa ľahko. Dobra sa vstrebávajú, nezanechávajú mastný povlak či fľaky. Majú veľmi jemnučkú a príjemnú vôňu. Pokožka ostáva vláčna. Extrakt z morskej riasy upokojuje podráždenú pokožku, spomaľuje starnutie pokožky. Bambucké maslo pôsobí hydratačne, pantenol zasa napomáha regenerácii kože.

Bola som pokojná, keď sa deti hrali s vodou, sprchovali a člapkali vo vode, pretože opaľovacie krémy sú vodeodolné.  Krém som si skúšala aj na tvár pod make-up, a bez problémov.  Aj celý deň na slnku, samozrejme že natierame priebežne aj počas dňa, koža ostala ochránená a napriek tomu pekne opálená. 

A mlieko po opaľovaní, to som si večer naozaj vychutnala 😚 . Úžasná konzistencia, úplne ľahko rozotierateľné, jemná vôňa.  hneď som cítila, že pokožka je hydratovaná, ostala jemná a taká "chladivá" . Paráda 👌👌👌👍

Takže moje zhrnutie, opaľovacie krémy Equilibria sú vhodné aj na citlivú pokožku, dobre rozotierateľné, aj keď by som krém prijala troch redší, pokožka ostáva hydratovaná a vláčna. Oceňujem praktický uzáver a vodeodolnosť. Mlieko po opaľovaní je TOP. 

Som rada, že sa mi podarilo nájsť opaľovacie prípravky, ktoré využívajú silu z prírody, ktoré sú vhodné pre našu celú rodinu. Kupujem aj budúci rok a odporúčam aj zvyšku rodiny 😉

#test_equilibria

Začni písať komentár...

Odošli