nikuskad
10. máj 2019
127 

Moje historicky prvé testovanie

Je to presne týždeň, čo som začala svoje prvé koníkovské testovanie. Bola som jedna zo šťastných vybratá na testovanie radu Hydra vegetal od Yves Rocher. Ja ako "krémikovský maniak" som si prešla už toľkými súkromnými testovačkami, ale tentokrát si ma prvý krát na testovanie niekto vybral. 

Milujem kozmetiku všetkého druhu, či už je to kvalitný šampón, voňavé telové mliečko, kvalitný pleťový krém ... veľmi rada sa o seba, svoje telo, pleť starám a preto som neváhala a do testovania kozmetiky som sa zspojila. Je to presne týždeň, čo používam sérum a pleťový krém Hydra vegetal od Yves Rocher a musím povedať, že som veľmi spokojná. Priznám sa, že so značkou Yves Rocher nemám veľa skúseností, vyskúšala som zatiaľ pár šampónov bez parabénov, sprchovací gél či telový peeling. No pleťovú kozmetiku zatiaľ nie. 

Sérum je trochu mazľavejšie, no veľmi rýchlo sa vstrebáva a pleť pekne vypína. Popravde, krému som sa pri prvom nanesení trochu zľakla kvôli jeho mastnejšej konzistencii, nakoľko mám zmiešanú pleť, no po chvíľke sa aj krémik pekne vstrebal a pocit mastnej pleti zmyzol. Pleť je po týždni jemná na dotyk a jasnejšia. Na kréme ma potešil aj fakt, že má ochranný faktor SPF 20, nakoľko je moja pleť na slniečko citlivá a počas leta sa mi zvyknú robiť pigmentové škvrny. V lete budem potrebovať silnejšiu ochranu pred slniečkom, no na tieto jarné lúče to teraz stačí. 

Teším sa, ako budem môcť priniesť záverečné výsledky a snáď nejakým maminkám svojou skúsenosťou pomôžem pri výbere pleťovej kozmetiky

#test_yvesrocher6

To je hydratačné sérum? Alebo čo presne má robiť? Je to parfémované? Aké je zloženie? Ďakujem vopred.

10. máj 2019

Začni písať komentár...

Odošli