nikuskad
22. máj 2019
253 

Už nikdy viac mdlá pleť

Keď som zbadala príspevok o tom, že sa bude testovať hydratačná starostlivosť Hydra Végétal od Yves rocher, len som si povzdychla, že to by mi momentálne bodlo. Skúsila som šťastie a zapojila som sa. Aká veľká radosť to bola, keď som si po pár dňoch našla správu s informáciou, že som jedna z desiatich šťastných. 

Po niekoľkých dňoch mi zazvonil pri dverách kuriér a ja som mohla začať svoje testovanie. Veľmi som sa tešila na tento hydratačný rad kozmetiky Yves Rocher.

Keďže mám zmiešanú pleť, nikdy nebola úplne bezchybná a porcelánová pleť bez rozšírených pórov bola len mojím snom. Preto potrebuje zvýšenú starostlivosť, aby som aj v dospelosti nechodila s puberťáckou tvárou 😁 Každodenné čistenie pleti, 2-3-krát do týždňa hĺbková exofilácia, čistiaca maska dávajú mojej pleti zabrať a v poslednej dobe po hydratácii už doslova volala... 

V balíčku na testovanie sa ukrývalo:

  • Hydratačné sérum Hydra végétal
  • Hydratačný pleťový krém na zmiešanú pleť
  • Darček v podobe krému na ruky s arnikou, nevädzového expres očného odličovača a krému na tvár a telo s kamilkou

Testovať som začala okamžite. Sérum sa aplikuje pumpičkou, čo mi vyhovuje, keďže doposiaľ som zatiaľ používala také, ktoré sa aplikovali pipetou a tie som naozaj rýchlo minula. Toto sérum používam takmer 3 týždne pravidelne každý deň ráno aj večer, a mám ešte polovicu, čo je pri mojej spotrebe naozaj veľké plus 😊 Sérum má krásnu sviežu vôňu, je trošičku mazľavé, no veľmi rýchlo sa vstrebáva. Pleť je po ňom krásne vypnutá a póry stiahnuté. 

Hydratačný krém ma najskôr trochu zmiatol, kedže je mastnejší a ja mám zmiešanú pleť. Stačí ho fakt málinko. Prvotné pochybnosti sa ale rýchlo vytratili, pretože krémik sa naozaj rýchlo vstrebal a ostala po ňom len jemná a vyhladená pleť. Má jemnú príjemnú vôňu. Navyše má ochranný faktor 20, čo s nadšením vítam, keďže mám pleť veľmi náchylnú na slniečko. Na jarné lúče OK, ale pri silnejšom slnku potrebujem silnejšiu ochranu. 

V konečnom dôsledku musím priznať, že hydratačná starostlivosť Hydra végétal u mňa dopadla na 1*. Po takmer troch týždňoch používania je moja pleť jemnučká na dotyk, póry sú stiahnuté, pleť je viditelnejšie vypnutá a ja som šťastná prešťastná, lebo som našla čo moja pleť dlho potrebovala - jemnú starostlivosť, rozmaznávanie a nehu vďaka Hydra Végétal.

P. S. síce darčekové balenie (odličovač, krém na ruky a krém na tvár a telo) nebol predmetom testovania, no bol by hriech nespomenúť úžasný nevädzový expres odličovač na očný make up. Tak rýchlo a najmä šetrne ešte žiaden odličovač moje oči ešte neodlíčil. Krém na ruky ma božskú vôňu a stal sa mojím celodenným kamošom do kabelky. Krém na telo a tvár som používala len na telo a krásne mi ho prevoňal. Takže musím len potvrdiť vyššie uvedené - testovanie na 1* 😉

#test_yvesrocher6 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli