1 / 1

    Moc sa toho nechystáš popísať. 😁😁😁😁

    30. nov 2021

    @koniarova 🤣🤣🤣🤣🤣

    30. nov 2021

    Ja ze to vzadu je panak.a to sviecka😀😀😀

    30. nov 2021

    @althejka víno s panákom by som už nezvládla 😀😀

    30. nov 2021

    Tiez som bola podobne pripravena,ale mala som rum naliaty.

    30. nov 2021

    Ja minule takto

    30. nov 2021

    Nie su tieto online rodicka super?

    30. nov 2021

    @althejka my máme tento rok prvé, neuveriteľná výhoda online

    30. nov 2021

    Áno sú super a najsuper je to, vlastne (vidím to aj tu) keď sa prihlási rodič a vypne si kameru. Pritom učiteľku sledujú nonstop a riešia,ako čo.Ale keď sa má rodič ukázať,tak to nie. Nechcem sa nikoho dotknúť ,je to vrchol arogancie a neslusnosti,keď už to musí byť takouto formou.

    30. nov 2021

    @carmenuska u nás ani profesorka nie je na kamere, ani nás vôbec nežiada!!!! Načo, ved sa počujeme!

    30. nov 2021

    @carmenuska nemyslím, že je to neslušné, nie každý má chuť sa ukazovať, nie každému funguje kamera atď. Véd keď sa počujú, tak nevidím dôvod sa ukazovať, ja som absolútne není zvedavá na rodičov maxa, alebo johany.... Ani ma nevzrusuje ako je učiteľka ucesana. Mne to príde aj taky zásah do súkromia, plus nie každý má možnosť byť v úplnom súkromí... Sú rodiny, kde je viac členov, chaos, bordel, malý byt.... Takže každý nech robí ako uzná. Podľa mňa. My to budeme mat 1x takto a bude to mať každý samostatne, učiteľka bude postupne podľa prihlásenia komunikovať s rodičom. Fakt nevidím dôvod, aby na mňa cumelo 23 rodičov.

    30. nov 2021

    Zaujímavá doba toto,čo bol kedysi základ slušnosti,dnes sa pokladá za nenormálne. Čiže keď si ja ako učiteľka vypnem na online kameru ,boli by ste ako rodičia spokojní? Lebo doma mám ďalšie deti , bordel a som strapatá? Čumim.Co potom chcem naučiť deti v škole? Ako jednať ,správať sa?

    30. nov 2021

    Ja som mala rodičovské rozne.Od prechádzky večernej s maminou, cez zoom ,po telefonáty. Pokiaľ s niekým volám,nerieism.Ale akonáhle je to cez nejakú platformu,je slušné sa ukazat,keď sa s niekým rozprávam. Zachvilu ľuďom už príde normálne úplne všetko....Vlastne sa tým deťom už ani nečudujem .Kto nerobí v školstve ,nepochopí.Berte to aj opačne. Že ja ako učiteľka si vypnem kameru a rodičia budú na nej. Čo by sa tu ako prvé rozoberalo??

    30. nov 2021

    @carmenuska že máš mastné vlasy a si v nočnej koseli🤣🤣🤣, vôbec by ma to netrápilo... Alebo, že máš problém s kamerou. My sme sa napríklad nevedeli pripojiť, teda kamera robila problém. Minulý. Školský rok mal malý husle online. A nič sa nedialo. Pokiaľ ide o rozhovor učiteľ-rodič, ešte chápem, ale fak celá trieda..... To je naozaj neprijemne

    30. nov 2021

    Veď ale dajak malo vína 😁

    30. nov 2021

    @maciatkolulu Nás vyslovene žiadajú,aby sme vypli kamery aj zvuk. Inak Teams spadne,lebo technicky neutiahne toľko popripajanych ľudí.

    30. nov 2021

    @aurorastone to som len hrala formu 😀😀😀😀

    30. nov 2021

    @maciatkolulu ako píšem, my komunikujeme tiež jeden cez druhého a profesorku tiež nevidíme.... Tak to bolo aj minulý rok

    30. nov 2021

    @carmenuska moje deti sú maximálne slušne, dobre výchovane, ver mi. Neviem, či bolo kedy základ slušnosti mat zapnutu kameru a ukazovať sa online.... Ú nás to nebolo, mam dve dospelé a ako som písala, učiteľka bude mať s každým rodičom osobitne rozhovor, lebo reálne, aby na seba pozeralo 25 ľudí je max zbytočné. Nepozdravenie, papulovanie, hrubé výrazy, ignoracia to považujem za neslušné. Le reálne, keď ti doma beha ďalších XY deti, svokra, chlap atď. Si chorá, máš choré deti, veľa iného, tak posledné po čom túžiš je byt online pred XY ľuďmi a naozaj nevidím v tom nič neslušné.

    30. nov 2021

    @nitranka03 nám akuraz dnes písala, že sa máme prihlasit a ona nás bude pripájať podľa poradia. Individuálne. Lebo spoločne veci riešiť nejdeme a naozaj súkromné veci ohľadom deti si majú riešiť každý osobitne a ci sa budeme vidieť a ci nie to učiteľka neriešila....

    30. nov 2021

    @koniarova vypinate si kamery a zvuk lebo teams spadne? Neviem či to bola ironia, ale my v škole na skúške mame aj 40 ľudí zapnuté kamery a aj zvuk naraz

    30. nov 2021

    @luci310 aj 150 ludi sme mali na meetingu, Teams funguje celkom fajn
    😉

    30. nov 2021

    My sa vidime aj pocujeme vsetci. Praveze je to fajn, obcas nam tam vbehnu decka, smejeme sa, alebo zvierata🙃

    30. nov 2021

    Tak ako dopadlo rodičko? Jeden pohár stačil, či...? :D

    30. nov 2021

    @merlinja jasné, pohoda.... Dcéra je úplný opak mňa, ako som ja bola v škole. Snaživá, cieľavedomá... Nechápem to... 😀

    1. dec 2021
    Autor komentár zmazal