1 / 1

    ked sa nechcem prihlasit a ani zaregistrovat?

    8. nov 2014

    @nice202 šak toto ☹ takže graf nepozriem ... odrádzajú ma stránky kde sa musím registrovať keď sama nechcem ... možno ak by bol graf prístupný bez registrácie tak časom by som sa aj zaregistrovala, ale takto som už odradená a nebudem sa registrovať ☹ pozriem na inej stránke.

    8. nov 2014

    @jamila presne tak!

    8. nov 2014

    naco su dobre rastovy graf ??? ked bude babo vyzsie... nedam mu jest aby sa vmestilo do tabulky...alebo ked bude nizsie tak ho mam natahovat na skripci ???? kazde babo je ine, jedinecne. je blud ho porovnavat a stresovat sa. Koli takymto blbim tabulkam sme museli s novododencom behat po doktoroch...lebo sa narodil veliky... nevmestil sa im do tabulky... och....

    8. nov 2014

    @lucinka144 bingo! Vyskúšali ste mamičky ako chutí Nutrilon?

    8. nov 2014

    No a ked kojite ako my sa do tych tabuliek tiez nemusite vtrepat lebo budete celkom mozne v minime ....

    9. nov 2014

    @chilli ano, to potom treba dokrmovat um 😀 ked mas slabe mlieko :-/

    9. nov 2014

    Mile mamicky. Rastove grafy su len orientacne a preto ako tu bolo spravne spomenute, kazde dietatko ma svoj vlastny vyvoj. Napriklad plne dojcene deticky nemusia dosahovat rovnaku hmotnost ako deti na dojcenskych mliekach, to je uplne normalne. Grafy a tabulky su len takou pribliznou pomockou pre mamicky, ale ak nemaju presne miery podla grafu, netreba sa trapit.

    10. nov 2014