oliva1212
24. jún 2018
337 

Minerálna bomba od VICHY

,,Boooombaaa’’ som si povedala, keď mi prišla správa že som bola vybraná na testovanie VICHY MINÉRAL 89 posilňujúci a vypĺňajúcu booster. A je fakt bombastický 🙂 

,,Mineralizujúca termálna voda Vichy je zrodená v oblasti francúzskych vulkánov, kde je obohatená o 15 vzácnych minerálov.  Mimoriadna sila spočívajúca v unikátnej kombinácii Mineralizujúcej termálnej vody Vichy s obsahom až 89%, spojenej s kyselinou hyalurónovou. MINÉRAL 89 posilňuje kožnú bariéru, pleť sa tak stáva odolnejšia a plnšia vďaka udržaniu hydratácie v pokožke.", píše sa na obale výrobku. 

A teraz poďme pekne veci! Som mama na plný úväzok, ktorá nič nestíha, všade mešká, a najradšej chodí všade v teplákoch a teniskách, s vrkočom a jemným make-upom. A tej starostlivosti o pleť až tak veľa nedávam, čo kedysi pred deťmi neexistovalo. Môj najväčší problém je dehydratácia pleti, keďže zabúdam aj piť (veď matky nemusia, dôležité je že deti nehaladujú a niesu smädné). Takže ale na hydratáciu pleti som ešte teda nič lepšie ako Vichy minerál 89 booster nenašla, naozaj pleť hydratuje, rozjasňuje a aj tonizuje. Pleť má taký jednotný odtieň, baby ktoré trápia škvrny na pokožke a červenkasté fliačky to ocenia. Textúra boostru je ľahká, vláčna a rýchlo sa vstrebáva, pleť po ňom nieje lepkavá a nie je ani mastná. Úplne ideálne na leto, kedy je pokožka  vystavovaná nadmernému slnku. 

Aplikovala som ho ráno, ako podklad pod makeup, namiesto bázy, a večer pred spaním. Dva týždne testovania mám za sebou a rozhodne toto leto ešte kúpim jedno balenie. Na zimu mám radšej mastnejšie krémy, ale nevylučujem že ho nebudem používať aj v zime.

Vrásky vám  síce nevyplní, zázraky sa nedejú, ak niekto očakáva, že mu po používaní vrásky zmiznú, tak to tak nefunguje, myslím že neexistuje žiaden krém, gél, sérum... (jedine tak botox, kys.hyalurónová, aplikovaná injekčne,ale aj to nieje trvalé) :D  Ale so správnou kozmetikou a správnou starostlivosťou sa môžeme vyhnúť ich prehlbovaniu, alebo skôr tento proces oddialiť 🙂 Nebudeme predsa mladé a krásne večne, ale môžeme sa krásne cítiť stále!  

#test_mineral89

#recenzia

Ďakujem @konik_testuje 🙂

Začni písať komentár...

Odošli