paperinka
2. júl 2021
109 

Camilia

Dostala sa mi možnosť testovania s Camiliou. Padlo nám to úplne vhod, kedže nás trápili zúbky. Začali sme testovať najskôr len raz denne 1 dávka, ale kedže sa úľava nedostavila, zvýšili sme dávkovanie na 3x denne. Úľava prišla mierna. Keďže my sme aj teplotovali, museli sme to kombinovať so silnejším kalibrom. Takže zúbky sme zvládli aj vďaka Camilii. Super je, že je to homeopatikum, čiže žiadna chémia. Je to vo veľmi praktickom balení v jednodávkových ampulkách, čiže aj aplikácia je veľmi pohodlná. Určite treba vyskúšať, pokiaľ má dieťatko mierne príznaky. Ako úľava, úplne super.

Camilia, perorálny roztok, sa používa pri ťažkostiach spojených s prerezávaním zubov u detí (bolesti pri prerezávaní zubov, podráždenosť, červené líca, hnačka).

Ako použivať CAMILIU:

  • Vždy používajte tento liek presne tak, ako je uvedené v písomnej informácii, alebo ako vám povedal váš lekár, alebo lekárnik
  • Ak si nie ste niečím istý, overte si to u svojho lekára alebo lekárnika

Odporúčaná dávka

Užívajte 3 až 6 jednodávkových obalov v priebehu 24 hodín, počas 3 až 8 dní. Ak sa príznaky zhoršia alebo pretrvávajú dlhšie ako 3 dni, je potrebné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

#skusenosti_camilia36 #test_camilia2 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli