peha1606
19. júl 2020
683 

DOVE - sviežosť, spokojnosť, krása

"Krása má toľko významov ako človek nálad." (Oscar Wilde)

A práve Dove sa snaží byť domovom skutočnej krásy. 

Viac ako 10 rokov sa snaží o to, aby bola krása pre ženy zdrojom sebadôvery a nie strachu a obáv.

Ak by ste mali chvíľku času a nahliadli na ich oficiálnu stránku, na každej snímke nájdete s produktom Dove uverejnenú fotografiu obyčajnej ženy.

Nenájdete na nich žiadnu známu tvár, ani žiadnu modelku.

Nenájdete ženu s ideálnymi mierami, s dlhými štíhlymi nohami, blond vlasmi, modrými očami...

Nenájdete prototyp krásy, alebo lepšie povedané ilúziu ozajstnej krásy, ktorú dnešná doba ponúka.

Na snímkach sú zobrazené reálne ženy s prekypujúcimi krivkami, žiariacimi tvárami a krásnym úsmevom. Vyžarujúce charizmu a spokojnosť samy so sebou.

A o to ide!

Byť sama sebou.

Byť so sebou spokojná.

Byť spokojná so svojím telom, aj keď ani zďaleka nemusí podliehať stále sa meniacim predstavám spoločnosti.

Sme mamy. Každá máme striu, na tele kúsok celulitídy, možno jazvu, ktorá nám pripomína, že sme sa raz stali matkou.

A nosiť tento titul je to najkrajšie, čo žena môže v živote získať.

Preto odhoďme predsudky, odhoďme negatívne myšlienky. Zabudnime na slzy, ak nám niekedy nejaké vyhŕkli pre zle skombinované čísla na váhe.

Krása má vyžarovať z nás samotných. Má vyžarovať zvnútra. Z našich očí, z milujúceho pohľadu, ktorým sa pozeráte na svoje deti, aj na svojho manžela, ktorý vás vidí krásnu, či ste sa práve ráno zobudili bez make-upu a nastylovaného účesu alebo vyčerpanú večer po aktívnom dni s deťmi. Veď práve preto sa do vás zamiloval! Nie pre vonkajšiu podobu krásy, pre ktorú si možno myslíme, ale kvôli VÁM. Preto, že ste to VY a žiadna iná.

VY, žena plná emócií, túžob a plánov. Žena, ktorá má svoje záľuby a potenciál.

Vedeli ste, že Dove organizuje "Projekt sebadôvery DOVE"?

Projekt buduje pozitívne vnímanie vlastného výzoru, zvyšuje sebaúctu k vlastnej osobnosti, pretože na základe štúdií sa zistilo, že až 6 z 10 dievčat trápi ich výzor.

Počas 15 rokov uskutočnil Dove viac ako 625 000 workshopov a oslovil viac ako 1,5 milióna rodičov.

Snaží sa, aby budúce generácie vnímali svoju krásu inak, nie tak, ako im nanucuje spoločnosť.

Na trhu predstavuje výrobky, ktoré prinášajú špeciálnu starostlivosť a riadi sa heslom, že krása znamená "vyzerať krásne, cítiť sa krásne".

Žena, ktorá sa cíti krásna, je spokojnejšia a šťastnejšia sama so sebou, čo môžem potvrdiť.

Zrazu sa dokážeme vnímať lepšími očami. Sme menej negatívne. Menej prísne, ako my ženy, samy na seba zvykneme byť.

Na testovanie mi prišiel na začiatku týždňa milý, malý balíček, ktorý obsahoval tri produkty:

  • Sprchový gél
  • Krém na ruky
  • Anti-perspirant

SPRCHOVÝ GÉL S ALOE VERA premenil každodennú rutinu a rýchle sprchovanie na malý zážitok.

Keďže som tento sprchový gél skúšala prvýkrát, príjemne ma prekvapila svieža vôňa, ktorá navodzuje príjemny relax. Pokožka po sprchovaní zostala jasná a hydratovaná. Sprchový gél je obohatený o 1/4 hydratačného krému, a tým dodáva telu výživné látky. Pokožka je jemnejšia a hebkejšia.

KRÉM NA RUKY S KOKOSOVÝM OLEJOM A MANDĽOVÝM MLIEKOM

Povedzme si úprimne, naše ruky sa starajú o deti, utierajú im slzy z tváre, nanášajú nám ráno šminky, starajú sa o domácnosť... No koľko pozornosti im v skutočnosti denne venujeme?

Osobne mám v kabelke vždy krém k parfému, ktorý momentálne používam. Vôňa kokosového krému od Dove ma však príjemne prekvapila. Aj keď je výraznejšia, nie je vtieravá.

Krém sa po nanesení rýchlo vstrebe. Ruky zostávaju hladké a jemné. Pokožka je dlhý čas vláčna. Celkovo som s ním spokojná a určite po ňom siahnem aj niekedy v budúcnosti.

A našu treticu zakončuje ANTI-PERSPIRANT DOVE ORIGINAL, ktorý obsahuje 0 % alkoholu. Má príjemnú, púdrovú vôňu a nezanecháva škvrny na oblečení, čo je pre mňa hlavné kritérium pri výbere antiperspirantu.

Jeho výdrž som uvítala a určite milo prekvapila aj v záťažových situáciách.

Je správnou voľbou pre každú aktívnu ženu, ktorá sa nebojí vystrieť ruky a tešiť sa z každého dňa, nech je akokoľvek náročný.

Vďaka jeho praktickému baleniu som si ho mohla vziať do kabelky, aj do batohu. S kamarátkou na kávu, aj s deťmi na ihrisko. Dove antiperspirant som využila pri vode, aj na horách. Dvojtýždňová testovačka sa u nás rozbehla v plnom prúde a ja sa teším, že Dove odolal všetkým nástrahám 🙂 Vyhovovala mi vôňa čistoty, ktorej sa človek nevie nabažiť. Je až neuveriteľné, ako obyčajná, malá ampulka dokáže spríjemniť deň svojou vôňou čistoty. Nemusíte sa ho báť aplikovať hneď po holení, neštípe a nezanecháva nepríjemne začervenané miesta v oblasti podpazušia, čo poteší asi každú jednu z nás.

Vďaka DOVE testovaniu som sa dozvedela viac o ich ideológii a viac som sa zároveň utvrdila aj v tom, že kvalita a spokojnosť nemusí okradnút vašu peňaženku. Starostlivosť o telo môže byť príjemnou záležitosťou každej z nás, a čo je viac ako cítiť pocit čistoty a sviežosti po celý den? Cítiť sa krásna celý deň.

Vďaka modrý koník, vďaka DOVE❤

#test_dove  #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli