pehana
22. feb 2017

...moje kváskované...

...začalo sa to vo februári 2017...darovaným kváskom.. a pokračuje dodnes...počet chlebíkov a pečiva rastie každým dňom, keďže ma prosia už aj známi o chlebík...lebo vraj nikdy lepší nejedli...kváskový je jednoducho kváskový...ja môžem jesť len kváskový, kvôli veľmi silnej histamínovej intolerancii...čiže piecť budem asi stále...ale nevadí...kváskovanie je vášeň...nech sa páči...popozerajte aj instagram @kvaskovane...

Komentár bol odstránený
Komentár bol odstránený
Komentár bol odstránený
Komentár bol odstránený
Komentár bol odstránený
Komentár bol odstránený
Komentár bol odstránený
Komentár bol odstránený

Je tu aj skupinka https://m.modrykonik.sk/group/9089/

@pehana krásny je 😍a tu vôňu cítim až tu u mna 😉😃Práve som dopiekla 😉

17. jún 2017

Tento album ma tuším inšpiroval, vyskúšať to,, úžasne to vyzerá

17. jún 2017

Mozem sa spytat v com/na com peciete chlebik? A kde ste kupovala osatku dakujem za info

30. jún 2017
pehana
autor

@leenkaa2708 peciem na plechu, v janskom skle alebo na pekaci. Osatku mam z obchodu orion.

30. jún 2017
Komentár bol odstránený

Krasny chlebik a perfektny album. Si sikulka 👍🏻👍🏻👍🏻

8. aug 2017
pehana
autor

@gigi74 vďaka ☺️

8. aug 2017
Komentár bol odstránený

Aj môj je akurát v rúre tiež kváskujem a chlieb už nekupujem

8. okt 2017

Wau super, šikovná ste 👍

4. nov 2017

Sikulka

21. nov 2017

Krásny album. Šikovná si riadne. Nech sa ti darí ... ❤️

20. jan 2018

muž nakukol a že aký pekný chlieb 🙂 mňam...a teraz by sme si daliiiiii

20. jan 2018

Ja som raz skusala robit kvasok a upiect z neho chlebik...vobec to nebolo dobre, strasne kysle, ako keby octove, kvasok sa mi evidentne nepodaril....uz nemam odvahu skusat to znova, ale vam fandim kocky..ste sikovne, no...

6. feb 2018
pehana
autor

@veronikaova pravdepodobne prekvasny 😉 ono to chce urcite skusenosti. Ked sa to clovek akotak nauci je to vcelku jednoducha zalezistost 😉

6. feb 2018

Prosím, oplatí sa kúpiť tú knižku?

31. mar 2018
pehana
autor

@mooonika1975 za mňa určite áno. Ja odtiaľ pečiem veľa. Niekto je nepoužíva vôbec 😉

31. mar 2018

Prečo niektorý kvások spravia za 4 dní a niektorý 13 dní?

31. mar 2018

@pehana prosím ktorá presne kniha to je?

7. apr 2018

Krasne vytvory, dnes som puekla chlieb z 9 dnoveho kvasku,co som odobrala, moc mi chlieb nenakysol, kolko davate kvasku na pol kg muky?

17. máj 2018
pehana
autor

@fantafany ja uz mam silny kvasok. Aj na 700g muky davam necelu lyzicu

17. máj 2018

wau, pokusam sa o to uz rok, ale takyto profi level asi nedosiahnem nikdy. nadherny chlebik!

27. sep 2018

Ahojky.krasne chlebiky.mohla by som pekne poprodt receptik na chlebik.dakujem.
Chcem sa spytat ci musi cesto kysnut v osatke.

21. okt 2018
pehana
autor

@ela1975 recepty pouzivam rozne. Z knihy kvaskovanie alebo cerpam z internetu. A nemusi v osatke, ale je z osatky najkrajsi 😉
Moze napr. finalne kysnut v cedniku vystlanom utierkou.

21. okt 2018

@pehana Dakujem 😉

21. okt 2018

Waaauky, tak v tomto prípade už iba otvoriť pekárničku, šup šup 😍

13. feb 2019

može sa spýtať,ja by som chcela začať,aj ked je to dosť naročne na čas.....ale citite zmenu,ked konzumujete kvaskový chlieb? lebo ja jej zdravšie a teda jem velmi malo chleba,ajked lubim chlebik a chcela by som rodinu presmerovať na kvaskove......viem že je to naročne na cas tak dufam,že sa mi obcas niečo podarí,mate krasne tie chleby....verim,že raz aj ja dam foto 😀

13. feb 2019
pehana
autor

@zuzanatulaiova ano citim velku zmenu. Jednak lepsie travi, ovela viac zasyti. Ja mam problem s kvasnicovymi vyrobkami. Takze ja som aj nutena piect. Odhliadnuc od faktu, ze ked clovek zacne a nauci sa... je to proste zavislost 😉 takze peciem s laskou.

13. feb 2019

@pehana dakujem pekne,tak sa budem inšpirovať 😉 a verim,že ason jeden dám 😀 ja by som chcela aj ine ako pizza a kolaciky,noo verim,že to dáme <3

13. feb 2019
pehana
autor

@zuzanatulaiova urcite ano. Ja robim vsetko kvaskove. Kvasnicove prerabam na kvaskove. Treba len zacat a nevzdavat sa 😉 chce to cvik. Ale isto to zvladnete.

13. feb 2019

@pehana ahoj, ja robievam len jeden typ chlebika, sumavu od pana cuketku, a tersz podledne zemlicky od sistersbakery, no rada by som vyskusala nejaky novy nenarocny psenicnorazny chlebik. Mala by si nejaky svoj tip, prosim ta? ❤️

7. máj 2019
pehana
autor

@myzma ahoj. Ja velmi rada robim tutovku z knihy kvaskovanie 1. Ale uz si ju stale prerabam. Ja vlastne kazdy recept prerobim. Nieco pridam, z niecoho odoberiem 😉

7. máj 2019

Takte tieto chlebíky sú vhodné pre histaminikov? Mám povedať pravdu, ja som taká pomýlená čo môžem a čo nie....... ďakujem za odpoveď

8. nov 2019
pehana
autor

@nelendelina mne vyhovujú. Nie je mi z nich zle. Nie sú tam kvasnice. Treba skúsiť. Každý histaminik zvláda niečo iné 😉

8. nov 2019

@pehana Aj mna prestal bolievat zaludok,,, konecne, nemáte nejaký recept na chlebik cca 600gr-800gr, chcem pre svokra, žije sám a aby nemusel každý deň do obchodu po pečivo... rada by som mu napiekla...

20. mar 2020
pehana
autor

@jahody11 staci len pomery zmensit o 1/3 alebo o 1/2 a mozete spravit hociaky recept

20. mar 2020

@pehana dik, vyskusam 🙂

20. mar 2020