58 / 428

    ako robire, ze vysledna torta je taka leskla? ja pouzivam smartfelx apodsypavam zemaikovm skrobom a teda stale sa neviem zbavit toho skrobu :(

    4. jan 2015

    mam ten isty problem.. tato konkretne je cela naolejovana klasickym slnecnicovym olejom.. ak si pozriete, niektore nemam leskle..tie ktore sa daju len oprasim stetcom, bohuzial na niektorych je ten skrob viacej vidiet tak tie olejujem.. len to chce cas..ja to vecer pierkom naolejujem, a rano mi prebytocny olej stecie na tacku tak ten servitkou utieram..a to opakujem kym si nepridu po tortu. viem ze je na to dostat kupit jedly lesk, ale je to drahe tak to som este neskusala..

    4. jan 2015

    opakujem to utieranie oleja :D teraz ked citam to vyznelo ako keby to opakovanie natieram..natriem raz a utieram viackrat prebytocny olej co mi stecie dole na tacku :D

    4. jan 2015

    @pppeeetttaaa dakujem velmi pekne...skusim to a ako utieratze ten olej co stecie po ouzdobach a ostane na rovnom povrchu torty?, ked este nei je na tacke?

    5. jan 2015

    nijako..ono na ozdobach sa snazim malicko potierat, a vacsinou mi to cez tu noc stecie alebo nieco aj vsiakne potah.. inak este viem ze je jedna moznost ako dat lesk a zbavit sa skrobu :D naparovacou zehlickou..robili to v telke :D ale neskusala som lebo nemam zehlicku :D ale je to asi ten isty princip ako ked vylozim vychladnutu tortu do tepla..ona sa zarosi a ostane leskla..vratim do chladnicky a je pekna :D

    6. jan 2015

    @pppeeetttaaa ty brdo to je dobry recept a lacny a bez roboty....musim sa na to lepsie pozreit, bo co som piekla tortu bola v chladnicke no aj tak potom ked sa vytiahla, tak to tam ostalo

    6. jan 2015