pr_clanok
24. aug 2015

5 tipov, ako sa môže stať aj tablet vaším pomocníkom na materskej dovolenke

To, že materská dovolenka nie je prechádzkou v ružovej záhrade, vie azda každá z nás. Nekonečný kolotoč povinností, celodenná starostlivosť o domácnosť, no najmä neustála pozornosť venovaná naším detičkám. 24 hodín denne a na plný úväzok. Čas sa stáva večným rivalom, s ktorým zápasíme a dali by sme čokoľvek za to, aby sme si mohli uchmatnúť čo i len kúsok voľného času pre seba. No dnešná moderná doba nám ponúka veľa vymožeností, vďaka ktorým si môžeme čas ušetriť a nakoniec si zaslúžený oddych aj dopriať.

Nakupujte on-line

Hoci väčšina z nás patrí do skupiny nákupných maniačok, pri našich ratolestiach nemáme čas a niekedy ani energiu na nákupy. No napriek tomu potrebujeme riešiť potraviny, oblečenie pre deti, chceme urobiť radosť partnerovi a samozrejme aj sebe. Ako na to? Jednoducho on-line nakupovaním, na ktoré je tablet ako stvoreným pomocníkom. Preddefinujte si na tablete obľúbené e-shopy a nakupovanie sa môže začať. Takto si ušetríte čas, ktorý by ste venovali behaniu po obchodoch a navyše vám kuriér doručí tovar priamo domov.

Čo navariť?

Preč so starosťami čo navariť! Ale ako nasýtiť rodinu a čo najrýchlejšie? Stačí, ak si na tablete stiahnete aplikáciu s receptami, alebo si vhodný recept podľa chuti a dostupných ingrediencií nájdete na internete. Navyše tablet vám veľa miesta nezaberie ani v kuchyni, preto je výborným parťákom aj pri varení.

Zahrajte sa s deťmi

Neviete, aký program vymyslieť pre deti, aby ste ich zaujali? Žiadny problém. Na 8“ displeji tabletu môžete pozerať rozprávky, ba dokonca deti uchvátite aj zvukom, ktorý stereoreproduktory tabletu ponúkajú. Navyše, jeho výkonný procesor sa s rozprávkami hravo popasuje.

Starajte sa o seba

Máte pocit, že vám po pôrode ostali kilá navyše a fitness centrum je pre vás z časového a finančného hľadiska nedostupné? Povedzme si úprimne, rieši to nejedna z nás. Zacvičte si aj s vaším drobcom v pohodlí domova. Internet ponúka množstvo zaujímavých kombinácií, ako dieťa zabaviť, no vy navyše nadbytočné kilá hravo spálite. Tablet vám dokonca vydrží až 8 hodín v neustálej prevádzke, preto ho v kľude môžete nabíjať až v noci.

Rozhovory s mamičkami

Či už osobné alebo on-line... Vždy sa môžeme dozvedieť rôzne novinky v starostlivosti o dieťa, kde sa dajú zohnať lacnejšie plienky a podobne. Ak nemáme čas na osobné stretnutia, alebo ak nám to nedovolí zdravotný stav, príjemný pokec s mamičkami môžeme realizovať aj on-line prostredníctvom sociálnych sietí. Lenovo navyše ponúka aplikáciu ShareIT, prostredníctvom ktorej sa so svojím „šťastím“ môžete pochváliť.

TIP: Keď dieťa zaspí, odpočívajte, venujte sa sebe a svojím záľubám. Tablet vám v tom vždy rád pomôže. Nezabudnite, tento čas je iba váš.

Začni písať komentár...

Odošli