pr_clanok
29. okt 2014

Ako byť fit v čase nádchy a prechladnutia

Tiež sa obávate nádchy a prechladnutia? Pripravte sa na nadchádzajúcu sezónu a posilňujte svoju obranyschopnosť. Základom je zdravý životný štýl a dostatok vitamínov.

Dôležité je dávať si pozor na pobyt v preplnených miestnostiach, kde je vyššia šanca, že sa nakazíme, typickým príkladom je cestovanie v MHD. Samozrejmosťou by malo byť dôkladné umývanie rúk, vetranie a pokiaľ možno neprichádzať do kontaktu s chorými ľuďmi. Pomaly sa začína meniť aj jedálniček, často máme chuť na ťažšie, výživnejšie jedlá, ale ani teraz nesmieme zabúdať na vitamíny. Základom je vitamín C, ktorý nájdeme v plodoch šípok a ríbezlí, ďalej v citrusových plodoch, paprike, kivi, brokolici, ale veľa aj v kapuste alebo karfiolu. Vhodné je doplnenie zinku, ktorý účinok vitamínu C posilňuje. Výborná pre obranyschopnosť organizmu je hliva ustricová. 

Vhodnými doplnkami stravy najmä v jesennom zimnom čase  sú MultiIMUN sirup MultilMUN ACUTE. Obsahujú nukleotidy, beta-glukány získané z hlivy ustricovej a vitamín C, vhodný pre povzbudenie a podporu imunity.

Predovšetkým mamičky ocenia pomoc, ktorú prináša MultiIMUN sirup. Je vhodný pre deti už od 1 roku, tehotné i dojčiace ženy. Neobsahuje konzervačné látky  a poteší lahodnou chuťou.

Deťom od 3 rokov je určený MultiIMUN ACUTE. Vyrába sa vo forme cmúľacích pastiliek s marhuľovo-grapefruitovou príchuťou. Rovnako ako sirupová varianta, obsahujú aj pastilky nukleotidy, extrakt z hlivy ustricovej a vitamín C, ktory prispieva k normálnej funkcii imunitného systému, k zníženiu miery únavy a vyčerpania.

Začni písať komentár...

Odošli