pr_clanok
18. aug 2014

Potešte svojho drobca rozprávkou a krásnym bicyklom

Všetky deti milujú príbehy. Len si spomeňte na dlhé večery, keď nám rodičia čítali rozprávkové príbehy a my sme snívali o tom, aké by to bolo, stať sa aspoň na chvíľu nebojácnym hrdinom, či hrdinkou týchto príbehov. A teraz si predstavte, že dnes je už tieto detské sny možné uskutočniť. A tak práve váš drobec, nezáleží, či je mladší alebo starší, môže byť hrdinom čarovného kresleného príbehu Hrdinovia z krajiny MooGoo, v ktorom dobro zvíťazí nad zlom a za svoj hrdinský čin môže získať krásne ceny, ročnú zásobu sirupu do mliečka MooGoo alebo krásny bicykel.

Zapoj sa do súťaže tu

Zapoj sa do súťaže tu

Čo je krajšie ako úsmev na tvári vášho dieťaťa? A teraz si predstavte, vyčariť svojmu drobcovi radosť hneď dvakrát. Je to skutočne jednoduché, stačí zájsť na stránku výrobcu chutných sirupov do mliečka MooGoo >> www.moogoo.sk a vytvoriť si rozprávku, ktorej hlavným hrdinom bude práve vaše dieťa. Do rozprávkovej krajiny zavítal zlý, preukrutný Kostilam, ktorý nemal deti rád a nedovolil im piť mliečko. Práve preto mnohé prišli k úrazom, až nakoniec žiadne z nich ani len nevychádzalo von, hrať sa. A práve vtedy, ako blesk z jasného neba, prichádza na scénu váš nezbedník, ako rozprávkový hrdina, ktorý má za úlohu zachrániť všetky detičky. Podarí sa mu to?

Zapoj sa do súťaže tu

Zapoj sa do súťaže tu

Kliknite sem >> www.moogoo.sk a nepremeškajte možnosť vytvoriť si krásnu rozprávku, ktorej hrdinom bude váš drobec. Vďaka sirupom do mliečka MooGoo ste ešte nikdy neboli bližšie k svojim rozprávkovým snom a tiež ku krásnym výhram. 🙂

Začni písať komentár...

Odošli