pr_clanok
24. nov 2014

Súťaž s mackom Linom: Objavte svet skvelých chutí!

Pre malých aj veľkých labužníkov je chvíľka spojená s pochutnávaním si na svojej obľúbenej maškrte tým najlepším relaxom a uvoľnením po náročných chvíľach. Ak vám svet prerastá cez hlavu a potrebujete malú vzpruhu, siahnite po úžasne chutných krémových nátierkach Lino lada od spoločnosti Podravka. Najkvalitnejšie prírodné suroviny vytvárajú lahodnú chuť, ktorá sa rozplýva na jazyku. Vychutnáte si ju, nech ju použijete akýmkoľvek spôsobom – natriete na pečivo, palacinky, lievance, použijete do koláčov alebo si ju vychutnáte lyžičkou priamo z pohára. 

Pochúťka pre každého

Ak patríte ku klasickým milovníkom čokolády, určite si zamilujete Lino ladu nugát, ktorá je tou najlepšou kombináciou pre milovníkov lieskových orieškov a „čokoholikov z presvedčenia“. Vysoký podiel lieskovcov (až 13 % obsahu) spolu s vyváženou čokoládovou chuťou vytvárajú lahodné spojenie chutí, ktoré určite oceníte. Pokiaľ ste vždy patrili k nadšencom mliečneho krému, Podravka prináša unikátnu novinku práve pre vás. Lino lada mliečna je jediný mliečny lieskovoorieškový krém na našom trhu. Za jej chuť vďačíme vysokému podielu mlieka (až 21% z obsahu) a lahodnej chuti tých najlepších pražených lieskovcov. Vápnik, ktorý sa v mlieku nachádza, je nevyhnutný pre dobrú stavbu kostí. Lino lada naviac obsahuje vitamíny a lieskové oriešky sú prírodným zdrojom minerálov a vitamínu E. Vďaka energetickému obsahu a vápniku z mlieka je skvelým štartom do dňa pre deti, športovcov, ale aj každého z nás. Pre tých, ktorí si radi vychutnajú tak čokoládu, ako aj mliečny krém, je tu Lino lada duo, ktorá prináša harmonické spojenie oboch krémov v jednom poháriku.

Či už sa potrebujete naštartovať na nový deň, doplniť energiu po náročnej športovej aktivite, alebo si len taki dopriať chvíľku relaxu s chutnou maškrtou, Lino lada je to pravé pre malé aj veľké maškrtné jazýčky.

Práve teraz sa môžete zapojiť do našej súťaže a vyhrať špeciálne mikulášske balíčky od Lina, nášho maškrtného macka. Lino je veľký športovec a preto ho zaujíma, akým športovým aktivitám sú naklonení vaši malí maškrtníci. Zapojte sa do našej súťaže a pošlite nám fotku vášho drobca „v akcii“. Lino z fotiek vyberie troch športovcov, ktorých odmení sladkými balíčkami v hodnote 20 €.

Viac informácií o produktoch spoločnosti Podravka, ako aj skvelé recepty na prípravu chutných jedál a dezertov nájdete na stránke www.podravka.sk.

Začni písať komentár...

Odošli