pr_clanok
20. apr 2015

SÚŤAŽ: Zažite rodinnú dovolenku inak s Trinity Hotels

Predstavujeme Vám úplne nový koncept rodinnej dovolenky. Pri návšteve jedinečných priestorov priamo v našich hoteloch sa z Vašej dovolenky stane zážitok. Samozrejme v ponuke nemôže chýbať ani miesto pre potrebný relax a oddych.

Pripravili sme pre Vás nové možnosti aktivít u nás:

Art Club, ktorý môžeme nazvať aj ako  kreatívne dielne pre veľkých i malých. Obľubujú Vaše ratolesti modelovanie, kreslenie či dekorovanie? Zapojte svoju kreativitu spolu s nimi - ART CLUB je to ideálne miesto pre Vašu realizáciu. Naučíme Vás tradičným remeslám, hrnčiarstvu, výrobe sviečok, osvojíte si skutočné maliarske techniky a postupy a mnoho iného. To všetko pod odborným dozorom profesionálov.

Už nepotrebujete hodiny pokusov a omylov pri tvorení, zabavte sa ako rodina a vyrobte si niečo pekné, čo si zoberiete na pamiatku domov. Je to príjemný a zároveň užitočný relax. Art Club  je ideálne miesto pre malých návštevníkov, ktorí doma radi robia neplechu a po ich “kreatívnej chvíľke“ vyzerá Váš dom či byt ako po výbuchu bomby. Dosť bolo pokreslených stien v kuchyni, zacapkaných stolov či plastelíny dokonca i v posteli.... Navštívte nás a dajte Vašim deťom priestor, kde sa môžu realizovať naplno.

Foodie je jedinečné kulinárske štúdio. Nechajte sa vtiahnuť do nádherného sveta gastronómie a my Vás presvedčíme, že variť môže každý, kto prejaví záujem a neodradí ho trochu si "zašpiniť" ruky pri práci. Objavte spolu s nami čaro varenia – malý, veľký, skúsený či neskúsený, pre všetkých máme prispôsobené jednotlivé kurzy. Pod vedením šéfkuchára Vás prevedieme svetom chutí a vôní rôznych kuchýň.  V našej škole varenia Vás okrem iného naučíme ako jednotlivé špeciality i servírovať.

Pre Vás a Vašich najbližších pripravíme nezabudnuteľnú súkromnú oslavu v jedinečných priestoroch, na ktorú nezabudnete. Foodie je ideálne miesto pre relax a oddych, rodinné oslavy či súkromné kurzy varenia. V  moderne  a kreatívne vybavenej kuchyni sa budete cítiť ako u Vás doma  

SÚŤAŽTE TU na Modrom koníkovi a zažite spolu s nami dovolenku INAK - v TRINITY HOTELS & RESORTS  sa zabavíte bez ohľadu na počasie.

Srdečne Vás pozývame.

Začni písať komentár...

Odošli