16 / 172
    Mnou tak milovane zemiakovo-bryndzove pirohy s pazitkou a kyslou smotanou

    Mohla by som poprosiť receptík? dakujem

    19. máj 2014
    puffu
    autor

    @matusko2008 cesto klasika muka a voda a plnka: dam si uvarit zemiaky a necham vychladnut, pridam cierne korenie a bryndzu, ak treba este dosolit tak aj dosolim, poharom si vykrojim kruhy, do stredu dam plnku, kraje zvyknem jemne potriet vdou/napocim si prst do vody a jemne prejdem okraje cesta/ a druhym vykrojenym kusom cesta spojim aby nebol vzduch vo vnutri lebo potom sa zvyknu potrhat pri vareni. a uvarim v osolenej vode, ked su hotove vyplavaju hore, scedim, preprazim si maslo s cibulkou a pomastim nim pirohy a uz iba ochutim kyslou smotanou a pazitkou

    19. máj 2014