rebeka94
13. nov 2016
101 

#test_dm6

Boli sme vyžrebovaní na šieste testovanie dm balíka plného skvelých a praktických vecí či už do domácnosti, alebo pre deti, ockov aj maminy.

V jeden obyčajný pracovný deň mi prišla správa na MK, že ma dm  vyžrebovalo na testovanie balíka, skoro mi oči vypadli. O dva dni na to pri prišiel  domov balík kuriérom, ktorý som ešte v práci pootvárala, porozbaľovala a vytešovala sa.  Hneď ako som došla domov, začala som s testovaním.

Prvé prišli na rad knižka do vane pre bábätká a termoska, ktoré som odložila pre očakávaného potomka 😉

Začali sme hydratačnými kapsulami na pleť, ktoré ma dostali svojou vôňou, jemnou konzistenciou a zároveń nemastným zložením, i keď ostal na pleti film, ktorý sa ale za chvíľu vstrebal a pekne hydratoval pleť, krém som viac nepotrebovala. Určite si ich zadovážim viac.

Nasledovala detská výživa s melónom, ktorá malému chutila a bez mihnutia oka jej už nebolo. Ochutnala som a chuť bola mierne kyslastá a konečne niečo iné ako banány, jablká a broskyne. Za nás palec hore.

Mužovi som do rúk dala vodu po holení a vôňu do auta, ktorá drží už pekných pár dní a to cestujeme každý deň. Nie je vtieravá a nehompáľa sa na späťáku.

Ďalším na rade bol osviežovač textílií, ktorý mal jemnú vôňu, no dosť tiekol pri striekaní po rukách a kvapkal na zem, ale účel splnil. Skúšala som ho na závesoch a mužovej bunde, keďže je fajčiar. Tam by bola nutná častejšia aplikácia.

Prací gél na pranie čiernej/tmavej bielizne ma očaril, pekne voňal, prádlo bolo cítiť sviežosťou a nebolo ho treba veľa. Je síce škoda, že je len do 40 stupňov, pretože zvyknem prať na 60tke, hlavne mužove veci z práce. No účel splnil aj na 40tke, takže super.

Kúpeľ na nohy bol pre mňa top výrobok, ja mám nohy strašne suché a toto bolo pre mňa ako stvorené. Soľ sa síce dlhšie rozpúšťala, ale nohy som mala krásne hydratované a na dotyk jemné. Voňa krásna a svieža a balenie vydrží určite hodnú dobu, čo ma potešilo. Za mňa TOP.

Balea telový krém s vanilkovo-kokosovou vôňou ma moc neočaril, tento typ vône moc nemusím (možno aj pre  svoj tehotenský nos) ale konzistencia pre mňa málo hydratačná, keďže ja potrebujem niečo ozaj mastné pre suchú pokožku. No potešilo veľké balenie.

Nátierka s tekvicou, zázvorom a pomarančom nás moc neohúrila, nie sme moc na takéto bio vegánske jedlá a tá kombinácia mi moc „nevoňala“.  Konzistencia bola fajn, ľahko sa natierala. No my sme ju podarovali ďalej a tam priniesla väčšiu radosť.  

Silónkové pančušky mi  žiaľ nesadli, keďže som v 6. mesiaci tehotenstva, tak mi treba trošku iné rozmery.  Podarovala som a skonštatované bolo, že sú super, nič tenučké. Je vraj poznať kvalitu.

Bio olivový olej nám padol akurát, náš už došiel. Krásna farba, i keď vôňa nič moc, no u mňa je to treba brať s rezervou. Vyskúšané na rôzne spôsoby a nesklamal. Určite ho kúpime zas.

Na záver ďakujeme dm za možnosť vyskúšať si ich výrobky, ktoré by som možno nikdy neskúsila nebyť tohto testu.  Keby bola možnosť, dám sa do toho určite znova!

Ešte raz veľká vďaka.

Začni písať komentár...

Odošli