redakcia
9. nov 2020
3597 

Ako kreatívne zabaviť deti? Aj tlačiareň môže byť "smart"

Žiadna kancelária, a pomaly už ani žiadna domácnosť, sa nezaobídu bez tlačiarne. V dnešnej dobe už nespočetne veľa úkonov a povinností zariadime z domu, pričom sa často nevyhneme skenovaniu či tlačeniu dokumentov, prípadne výrobe fotodarčekov na poslednú chvíľu. Navyše žijeme dobu home office, dištančného vzdelávania a karantén, takže sa školy, kancelárie a družiny presťahovali do našich obývačiek a detských izieb. A bez poriadnej tlačiarne to väčšinou nejde.  

Časy zamotaných káblov a prepájania tlačiarne z jedného počítača do druhého, až po vymotanie sa z tohto nekonečného pomotaného hlavolamu, sú už, našťastie, pomaly na ústupe, a preto si majitelia novších tlačiarní značky HP môžu zhlboka vydýchnuť a zajasať! HP totiž prichádza s aplikáciou HP Smart App, ktorá umožňuje nielen bezdrôtovú tlač, skenovanie a kopírovanie, ale ponúka aj množstvo ďalších “smart” možností.

Predstavte si ten chaos. Keď máte trochu šťastia, vy a váš partner na home office, ako aj deti na dištančnom štúdiu, máte každý vlastné zariadenie, na ktorom v tomto náročnom období môžete plniť svoje povinnosti. Problém však nastáva, keď každý z vás potrebuje skener, tlačiareň či kopírku, a tá je káblom prepojená len s jediným stolným počítačom. A tak ten, kto práve pracuje na svojich záležitostiach pri tomto zariadení, ukončí svoju prácu a všetci sa postupne vystriedate pri jednom počítači. Aké nepohodlné, však? Čo tak si predstaviť možnosť, že sa každý bezdrôtovo prihlási k tlačiarni HP prostredníctvom aplikácie, zadá úlohu zo svojho zariadenia a následne si len vytlačené dokumenty vyzdvihne pri tlačiarni? Dokonca môžete dokumenty skenovať svojím tabletom či smartfónom, na ktorom máte nainštalovanú aplikáciu HP Smart App! No splnený sen! 

A ovládať ju zvládne úplne každý. HP Smart App totiž ponúka veľmi vizuálne príjemné používateľské prostredie s intuitívnym ovládaním. Na prvý pohľad určite zaujme sympatické farebné rozlíšenie ikon pre jednotlivé akcie, ktoré aplikácia umožňuje. Tento ovládací panel je navyše možné personalizovať - pridávať či odoberať tlačidlá, a tak v prípade, že nevyužívate napríklad skener či nápovedu, môžete jednoducho tlačidlá odstrániť.

Zažili ste už niekedy stav, kedy máte práce vyše hlavy a vaša ratolesť, ktorá v dôsledku zlého počasia asistuje pri všetkom, čo robíte, súrne potrebuje maľovanku s obľúbenou rozprávkovou postavičkou? Nie je nič ľahšie, než si obrázok nájsť na internete a priamo z mobilu vytlačiť. Dokonalá prvá pomoc pre neposedné deti a zamestnané mamičky, nemyslíte? Vytlačte im vystrihovačky, skladačky, tangramy, logické hry či cvičenia pre prváčikov pokojne aj z postele a o zábavu majú postarané malí i veľkí. Materiály v sekcií Print, play & learn sú navyše rozdelené do kategórii podľa veku, pre ktorý sú určené, takže bude váš výber jednoduchý a záujem detí takmer zaručený.

Táto šikovná aplikácia zvládne všetky základné aj zložitejšie úkony bezdrôtovo, a tak nastavenie tlačiarne, samotná tlač, skenovanie či prehliadanie si skenovaných dokumentov a ich zdieľanie prostredníctvom cloudových úložísk alebo emailom je ľahšie než kedykoľvek predtým. Všetko zvládnete kdekoľvek v dosahu rovnakej siete WiFi. Okrem toho máte vďaka nej svoju tlačiareň pod kontrolou a s ňou aj hodnoty úrovne atramentu či zásobníka papiera. Upozorní vás tiež na poruchy, otvorené kryty či stav pripojenia. Ba čo viac, dochádzajúci originálny toner si priamo prostredníctvom aplikácie môžete objednať a sledovať stav svojej objednávky. A nezabúdajte, že okrem toho, že je jeho objednanie vďaka Appke úžasne pohodlné, zakúpením originálnych náplní zvyšujete životnosť zariadenia a kvalitu tlače.

Tlačiarne HP sú aj vďaka pohodlnému používaniu, výnimočnej kvalite a životnosti ideálnou voľbou pre domácnosť i kanceláriu. A s HP Smart App jej ovládanie zvládne hravo každý ;)

SÚŤAŽ

Máte doma tlačiareň HP s WiFi pripojením? Tak neváhajte, stiahnite si HP Smart App (dostupnú v Obchod Play alebo v App Store), zabavte sa spolu so svojimi ratolesťami a zapojte sa do súťaže o krásne balíčky pre potešenie! 

Stačí pridať na svoj blog post s označením #hp_smart_app, v ktorom nám ukážete, ako si s aplikáciou užívate spoločné chvíle. Alebo naopak, ako si vďaka nej vychutnávate chvíľku pokoja ;) Zapojiť sa môžete do nedele 15.11.2020

Prvé 3 príspevky získajú balíček pomocníkov do domácnosti. Zo všetkých zapojených nakoniec vyžrebujeme ešte jedného výhercu, ktorý získa poukaz v hodnote 20 EUR na nákup v predajni Manufaktura. 

Tešíme sa na vaše príspevky 🙂

----------

Tento článok vyšiel s podporou HP

Aj my mame hpcko wifi 🥰🥰🥰 najlepsia vec! Ziadne kable nic ,krasny cisty office corner

9. nov 2020

My tiež máme HP wifi, super vec 🙂....len vyložiť nohy a zadávať príkazy 🙂

9. nov 2020

Baby, ktorý to mate model? @martina374 @dadka_bbtento na obrazku? Tuto chcem objednať, čím skôr lebo dvojičky sa začínajú nudiť keď prídu zo škôlky a veľmi by mi pomohlo tlačiť im vystrihovacky, omalovanky atd v momente keď by som ich potrebovala zabaviť niečím novým 😝😉😉

9. nov 2020
10. nov 2020

#hp_smart_app
Aj my tlačíme, hráme sa a učíme s HP smart, wifi ☺️

10. nov 2020

@ivankagemini my máme model HP 3630

10. nov 2020

Toto je to, čo si deti obľúbili najviac. Omaľovánky si už tlačia samé. Mamka dá mobil a oni už len tlačia. Papier by bola tá naj výhra 😄

10. nov 2020

@dadka_bb ďakujem 🤗

11. nov 2020

@martina374 ďakujem 🤗

11. nov 2020

@anka2103 u nas by bola naj vyhra toner.papier je lacny

11. nov 2020

@dadka_bb veru ozaj aj to 😄🙈

11. nov 2020

Baby boli uz vyherci?

16. nov 2020

Nejak ticho okolo tejto sutaze.ja uz chcem vyhru 😄😄

19. nov 2020

@dadka_bb asi malo zúčastnených tak sa na to vykašľali 😂

21. nov 2020

@helka77 no ale nechapem 15teho to malo byt ! Halooooo 😄😄

21. nov 2020
Modrý koník

Ahojte,

nebojte sa, na nič sme nezabudli 🙂

Balíček produktov získavajú:

@sivana09, @radka1232, @dadka_bb 🙂

Šťastie pri žrebovaní výhercu poukazu sa tentoraz usmialo na:

@nika4816

Výherkyne sme kontaktovali v správe 🙂 Ostatným ďakujeme a tešíme sa na ďalšie súťaženie ❤️

Dominika

23. nov 2020

Ďakujem veľmi pekne 😊

23. nov 2020

Jeeej huraaa!dakujemee😊😊😊😊😊😊

24. nov 2020

Ja uz mam dievcataaa! To je uzasne. Tak neni to toner a papiere hah.ale potesilo 🥰 dakujem

30. nov 2020

Začni písať komentár...

Odošli