8 / 58
    Počuli ste už o tom aký zdravý je grep?
    reri
    autor

    Je síce horký, ale je veľmi účinný pri chudnutí. Látky, ktoré grep obsahuje, podporujú metabolizmus cukrov. Preto ho zaraďte do svojho jedálnička - chudnutie vám pôjde samé.

    Kto si pred jedlom dopraje polovicu grepu alebo vypije pohár čerstvej grepovej šťavy, spraví veľmi veľa pre svoju štíhlejšiu postavu. Americkí vedci zaznamenali pri stovke dobrovolníkov, ktorí inak nezmenili svoje stravovacie návyky, že len konzumáciou grepu alebo pitie čerstvej šťavy pred jedlom im do 12 týždňov klesla váha v priemere o 1,5 kg. Aby sme optimálne pokryli potrebu vitamínov, mali by sme zjesť denne 1 červený a 1 biely grep.Pektín v dužine vyrovnáva hladinu cukru v krvi. Ale pozor - grapefruity nikdy neslaďte. Tým by ste celú ich "chudnúcu" zásluhu zničili.

    tip: Bleskový nápoj chudnutia
    Pred každým jedlom vypite pohár grepovej šťavy. Ak je pre vás príliš horká, zmiešajte 50 ml grepovej šťavy s 50 ml mrkvovej šťavy, dochuťte 1 lyžičkou medu a zrieďte 100 ml minerálky.
    Je síce horký, ale je veľmi účinný pri chudnutí. Látky, ktoré grep obsahuje, podporujú metabolizmus cukrov. Preto ho zaraďte do svojho jedálnička - chudnutie vám pôjde samé

    24. okt 2012