samsung_tomas
6. máj 2015

Účinné vypratie za menej ako hodinu s programom SUPER SPEED

Ahojte, 
ako čítam vaše príspevky som velmi rád, že sa tak zapájate do tém, ktoré sme zatial pripravili. Veľa z vás používa rýchly program (15, 30 min., ..), alebo sa snažite nastaviť pračku tak, aby oprala za čo najratší čas.

Veľa pračiek na trhu umožňuje skrátený (rýchly) program. Buď je pevne nastavený, alebo si ho možete prispôsobiť "vyskladať" sami. 
Pri krátkych programoch je množstvo prádla problém. Buď sa prádlo nevyperie dokonale, alebo sa dobre nevyplácha, pretože je ho v bubne priveľa, alebo je spôsob pláchania neefektívny.

Čo je dobré vedieť všeobecne pri krátkych programoch 15/30 minút 

  • rýchly program je učený na menej znečistené oblečenia
  • maximálne množstvo prádla pri krátkych programoch je podstatne nižšie ako max. kapacita práčky (pri 8kg práčke je dporúčaných napr.2kg prádla)
  • množstvo detergentu sa odporúča taktiež v menšom množstve (nakolko používame menej prádla)

SUPER SPEED prací program

Samsung počúva mamičky na celom svete a prináša tento rok nový vylepšený program  s názvom Super Speed, ktorý napr. pri 8kg práčke dokáže za 59 minút oprať až 5kg prádla.

 Veľmi podstatné je to, že samotný prací program nieje skrátený. Samsung vylepšil spôsob samotného pláchania a žmýkania čím podstatne skrátil čas prania.

PS: Program Super Speed nájdete tiež aj v práčke, ktorú môžete získať v súťaži.

http://www.modrykonik.sk/forum/dni-s-prackami-samsung/sutaz-vyhrajte-skvelu-pracku-samsung/

Všetky práčky Samsung obsahujú štandartne kratky 15 minútový program. 

Tomas

Cez leto je rýchly program super ...😜

6. máj 2015

Veru tak

7. máj 2015

Já mám novu pracku Samsung na 7kg, no neviem sa s nou celkem stotoznit. Neviem ktore programy mám používat.?

8. máj 2015

och to musi byt super_🙂

8. máj 2015

@ivetka11163 aj ja mam, ja periem skoro vsetko na syntetike, ked nemam az tak spinave veci tak daily wash, neviem ci mas tieto programy, ja mam pracku asi rok

Skusala som aj na velmi znecistene ten stain away. Ale to podla mna zbytocne dlho perie a ze by to bolo cistejsie ako na syntetike nemozem povedat

10. máj 2015

Krátky 15min program používam na nové veci, ktoré chcem oprať ale nie prať 😉 k tomu vsak musim este zvoliť extra program na vyzmykanie, pretoze ten 15 min ma max 800.

10. máj 2015

@katuska1144 aj já používám ten daily wash. Ten sa mi vidí tiez dobrý.

10. máj 2015

Ja tiež použivam daily wash a na čierne dark garment a keď potrebujem osviežit alebo mam malo znečistene prádlo tak 30 min. 15 min. program používam aj na preplakanie handry po umytí podlahy.

10. máj 2015

Aj ja používam program daily wash 🙂 program stain away som použila na rifle ktoré boli od motorového oleja a krásne sa všetko vypralo 🙂

10. máj 2015

Mam program 30 minutove pranie ktory mozem nastavit na 30-40 C a veru farebbe a cierne davam len tak prat len skoda ze je iba na 3 kg

10. máj 2015

Začni písať komentár...

Odošli