sassannka
23. sep 2019
233 

Ten najlepší dovolenkový odpočinok s Annemarie Börlind

Do súťaží o testovania sa nezapájam, no tentokrát som spravila výnimku. Oslovila ma luxusne pôsobiaca kozmetika Annemarie Börlind, ktorá sľubovala prírodné zloženie, extra dávku hydratácie a pomoc s bojom proti prvým vráskam. Popravde, ani vo sne by mi nenapadlo, že môžem byť vybratá. Nereálne sa stalo skutočnosťou a ja som stála pred dilemou, ako zladiť testovanie s našimi cestami, na ktoré sme sa chystali celé tri týždne, teda v čas testovania. Karty boli zamiešané, tím Modrého koníka nám vyšiel v ústrety, a tak som sa dostala k vytúženému balíčku, ktorý so mnou precestoval 2500 km 🙂 Rozhodla som sa hneď na začiatok nechať všetku svoju pleťovú kozmetiku doma a testovať naplno! Áno, bol to trochu risk. S výsledkom sa rada podelím. 

Prišla stuhou previazaná škatuľka... A v nej luxusná, prírodná kozmetika Annemarie Börlind. Čo konkrétne? 

1. Aquanature system hydro, osviežujúca čistiaca pena pre čistenie a hydratáciu pleti, TOP produkt testovateliek. Ódu na túto penu sme mohli čítať celý prvý týždeň. Ako aj všetky ostatné produkty obsahuje výťažky z rastlín z certifikovaného organického pestovania, minerálnu vodu bohatú na stopové prvky, je bez minerálnych derivátov a bez živočíšnych výťažkov. Vďaka pumpičke sa jednoducho nanáša, jemne vmasíruje prstami do pokožky a následne umyje. Pleť zanecháva čistú a hydratovanú. Také jednoduché 🙂 Svoju úlohu splnila dobre, naozaj si poradila aj zo zvyškami make-upu. Čo mi však trochu prekážalo, bola jej vôňa rastlinných výťažkov, ktorá sa mi zdala byť trochu vtieravá. A v neposlednom rade plastový obal. Podľa mojich kritérií ostala táto pena jediným produktom, ktorý by som si z balíčka nekúpila a uprednostnila tuhé mydlo. Veľký priestor pre Annemarie Börlind, pleťové mydlo si prosíme!

2. Beauty shot vitamin energizer, koncentrát pôsobiaci na unavenú pleť, revitalizujúci a osviežujúci pokožku. Tento vitamínový zázrak sľuboval viditeľné výsledky starostlivosti už za krátky čas používania. Koncentrát som používala večer po vyčistení pleti. Budem úprimná, počas dvoch týždňov testovania na mne viditeľné výsledky nezanechal. Slovami klasika: Mladú zo mňa za dva týždne nespravil 😀 Patrí však k naoko nenápadným produktom starostlivosti, ktoré aj bežný krém dokážu podvihnúť na vyššiu úroveň. V lete som uvítala okamžitý osviežujúci efekt po nanesení. 

3. 2-fázový hyalurónový shake, sérum sľubujúce stimuláciu vlastnej tvorby kyseliny hyalurónovej, vypĺňanie vrások a hydratáciu. Do tretice sme sa dostali k môjmu obľúbenému produktu, ktorý získa trvalé miesto v mojej kozmetike. Bola to láska nielen na prvý pohľad, ale aj dotyk. Sérum obsahuje dve zložky, ktorých zmiešaním sa vytvorí zmes jemná ako obláčik a napriek olejovej zložke nie je vôbec mastná. Hydratáciu cítiť po prvom nanesení. Potešil ma aj sklenený obal. Ako bonus je vzhľad pripomínajúci more, aha: 

4. Aquanature system hydro, vyhladzujúci denný krém s obsahom kyseliny hyalurónovej pre hydratáciu a ako ideálny podklad pod make-up. Krémik je ľahký, dobre sa rozotiera, zanecháva svieži pocit. Vôňa mi tentokrát vôbec nevadila. Hydratuje skvelo, napriek tomu nezanecháva mastný pocit. Make-up je vďaka okamžitému vstrebávaniu možné naniesť ihneď. Chválim sklenený obal. K dokonalosti mu podľa mojich kritérií na denný pleťový krém chýbala UV ochrana. 

Celkové hodnotenie

Tak, ako som sa tešila kozmetickému balíčku, rovnako sa aj v závere testovania teším, že som mohla byť jeho súčasťou. Kozmetika Annemarie Börlind určite presvedčila svojou kvalitou, prírodnou filozofiou a luxusným zložením. Hneď na začiatku testovania som sľubovala záverečné resumé 🙂 Tak nech sa páči, bez filtra, poďme sa pozrieť, čo sa stalo s mojimi vráskami okolo očí: 

No... Vidíme, že som sa na dovolenke opálila 😀 Aj to, že vrásky na opálenej pokožke vyniknú a najmä, že nie je dobrý nápad fotiť si vrásky pri smiechu! 

#test_annemarieborlind 

#recenzia 

Začni písať komentár...

Odošli