shilou
3. feb 2017
15165 

Vybrala som ho pre sestru, nakoniec sa ušiel mne

Ako krásne dokáže osud zamiešať karty! Teraz už viem, že láska na prvý pohľad naozaj existuje. Zažila som ju v najkrajšej podobe.

Zoznámili sme sa v roku 2001 dosť netradične - cez teletext. Moja sestra sa rozišla so svojím priateľom a ja som jej chcela sprostredkovať stretnutie. Dohodla som jej hodinu aj miesto, kde mala mať rande. Do izby prišla sestra a povedala, že sa jej bývalý priateľ ozval a že sa s ňou chce stretnúť. Nechcela som sklamať neznámeho chlapca, tak som išla namiesto nej. Pritom som už priateľa mala.

Mali sme sa stretnúť v meste pri zmrzline na bicykli. Bola som tam prvá. Každého, kto prešiel, som si hneď očami premerala. Zrazu doslova preletel na bicykli fešák. Vysoký, štíhly, čiernovlasý, presne taký, akého som od detstva videla v mojom sne. Nezastavil sa, v duchu som si vravela - škoda. Odrazu sa mi prihovoril spoza chrbta. Bola to láska na prvý pohľad.

Zoznámili sme sa, dali sme si na líca pusu a navrhol, že sa pôjdeme trochu prevetrať na prímestskú oblasť Zemplínskej šíravy. Rozprávali sme sa o živote, o plánoch do budúcnosti, ale svoje sympatie sme tajili. Obloha sa strašne zatiahla. Ja som zmokla iba trochu, no kamarát zmokol do nitky. Hneď som referovala sestre, o aký zážitok prišla. A sestrine stretnutie? Naspäť sa už dokopy nedali.

Dni ubiehali. Predošlý vzťah stále trval, ale nebolo to ono. Jemu stačilo, keď sme mohli byť spolu v práci. Vtedy som to ešte vôbec neriešila. Bol piatok. V sobotu mali byť krstiny v ich rodine, tak odišiel z práce domov skôr. Keď som končila smenu neskoro večer, za vrátnicou ma čakal "ON". Strašná náhoda to bola. Keby priateľ neodišiel z práce domov, dozvedel by sa, že už niekoho mám. Odprevadil ma na autobus, darmo som mu dohovárala, že netreba. Bol milý a pozorný. Začal plánovať ďalšie dni, ako ich budeme spolu tráviť. Pochopila som, že mu nie som ľahostajná a povedala som mu: "Prepáč, už niekoho mám." Nechcela som ho vodiť za nos.
Dni ubiehali, predošlý vzťah sa nemenil. Ja som chcela vzťah, nie také "ručičkovanie" do práce a z práce. Priateľ mi navrhol, že o dva týždne pôjdeme spolu von na celý deň na Vinianske jazero sa okúpať. Bolo leto. Tešila som sa, konečne niekde spolu von, len my dvaja. Kúpila som si nové plavky, osušku. V aute ma informoval o zmene plánu, musí ešte odniesť veci kamarátovi, no mali sme to po ceste. Zdržali sme sa nekonečné tri hodiny. Pri nástupe do auta mi oznámil, že musí ísť domov, lebo auto potrebuje jeho otec do práce. Zaklincoval to pusou na líce. V tom momente som si povedala dosť, mňa nikto za nos vodiť nebude. Nestojím o taký vzťah. Za polrok chodenia dostať desať bozkov na líce? Bolo mi s toho všetkého do plaču, potom len do smiechu, aká som hlupaňa. Naďalej sme sa stretávali v práci, nikdy som mu už nenavrhla stretnutie. Myslel si, že všetko je ako má byť. Tie slová "Nehnevaj sa" mám aj po rokoch v pamäti. 

Sms mi pípla neskoro večer, bol to ON. Bol zvedavý, ako sa mám, dlho sme sa nevideli a nepočuli. Dohodli sme si stretnutie, medzi nami vzbĺkla fakľa. Predošlý vzťah som rázne ukončila. Dlho nemal žiadnu známosť a dnes už je šťastne rozvedený a aj znovu ženatý. 

Po pár mesiacov chodenia ma môj vysnívaný na narodeniny požiadal o ruku. Dnes vychovávame spoločne naše dve dcérky a psa.    

Článok som mala uverejnený už dávno, len ho upravili. Malá pozornosť nám prišla.

Posielala som aj valentínsku fotku. Síce sme nevyhrali, ale dostali sme srdiečka.

Teraz visia v jednej domácnosti, spolu vedľa seba.

#mk_blog_academy #blogujem

#valentin

#zoznamenie
#vztah

shilou
autor

@evelyn2504 hotovo 😉

3. feb 2017
3. feb 2017
shilou
autor

@monikastepanovska ďakujeme 🙂

3. feb 2017

Laska je pekna 🙂

3. feb 2017

Krásne 🙂

3. feb 2017

....ako vystrihnuté z romantického filmu , až som sa na chvíľu zasnívala - krásne zoznámenie . Opatrujte si tú svoju lásku , nech vám vydrží čo najdlhšie Jani 😍

3. feb 2017

poznám opačný príbeh, keď partner s ktorým chodila jedna zo sestier, skončil s druhou sestrou a to sa udialo ešte počas vzťahu s tou druhou 🙂. Bolo to dosť napäté, sestry sa spolu nerozprávali asi rok. Dnes je všetko v poriadku a "ohrdnutá" sestra je krstnou mamou. 🙂

5. feb 2017
shilou
autor

@babatko17 a aj s tym byvalym ma, ci uz s inym? zaujimave

5. feb 2017
6. feb 2017

Krásne janka 😀

6. feb 2017
7. feb 2017

Krasne 😍😍😍😍 a skoro rovnaky pribeh ako unas-az nato,ze som svojho mm prebrala sestre 😑😑😑😑 ale od prvej chvile to bola vzajomna laska na prvy pohlad. Dnes sme spolu uz 15 rokov(9rokov manzelia) a mame 3 deticky 😍😍😍😍

8. feb 2017
shilou
autor

@sisagrellova paráda, ja odvtedy verím, že osud vážne existuje

8. feb 2017

@shilou veru aj ja 😊😊😊😊

8. feb 2017
10. feb 2017
Komentár bol odstránený
Autor komentár zmazal
shilou
autor

@patkaaaa krásne, aj ste niečo vyhrali?

12. feb 2017

@shilou dostala som honorar 35 euro

12. feb 2017
16. feb 2017
shilou
autor

@patkaaaa parada.......pred toľkými rokmi nám sa ušli voňavky 🙂 ale za peniažky si kúpiš, čo budeš chcieť.👍

16. feb 2017

@shilou uz su aj minute😂
Mna potesilo ze to uverejnili viac ako peniaze❤

16. feb 2017

@patkaaaa
@shilou Zienky, placem...Oba pribehy romanticke a krasne zaroven, az dojimave ❤...Prajem vam obom vo vasich manzelstvach nekonecnu LASKU az po hrob a vela zdravicka taktiez celym vasim rodinkam...Potichucky zavidim vase skvele vztahy, no len v dobrom 😉

15. mar 2017
15. mar 2017

Začni písať komentár...

Odošli