shilou
5. apr 2017
1081 

Môj večný boj s telom

Diétujem, naberám, zhadzujem už od 17 rokov. Dokopy za tie roky som zhodila váhovo jedného dospelého človeka a  pribrala som ich ešte viac.

Nikdy som nebola štíhla. V prvom roku som mala 12 kíl, v 12 tich rokoch až 65 kíl. Neznášala som sa v škole vážiť, bolo to stresujúce zistiť, že vážim najviac z celej triedy.

Moja prvá diéta začala až v 17 rokoch. Čakala ma v tom roku stužková a pri mojej váhe 85 kíl som si nevedela predstaviť  zohnať niečo pekné a moderné na svoju postavu. Za tri  mesiace bolo dole 15 kg a naspäť dlhé roky ani gram navyše.

Zlom nastal o dva roky neskôr. V nemocnici dvakrát v priebehu jedného mesiaca a následne 10 mesiacov doma. V práci bol aspoň pohyb. Váha sa dostala opäť smerom hore, tentokrát sa zastavila až na 90 kg. V hlave bol len jeden plán. Schudnúť. Dlhý a nekonečný boj, ale ustálilo sa to na 70kg. Po čase len 60kg. Moje sebavedomie krásne stúplo. Napísala som svoj článok aj do časopisu. 

Moja svadobná, 70 kg.

Práca bola na smeny. Každý týždeň som sa stravovala inak a to bolo najhoršie. To kolísanie bolo cítiť aj na oblečení. O dva roky som sa vydávala ako 70 kg, ale na pohľad som vyzerala štíhla. Dlhé nekonečné roky sa váha držala. Striedali sa u mňa zmenou stravovania aj nálady. Váha sa potom rokmi zvyšovala a keď som išla rodiť prvú dcérku, ručička ukazovala 107 kg, pri druhej 102 kg. Po pôrode prvej dcérky sa mi podarilo schudnúť 18 kíl, ale po čase boli naspäť. Aktuálne, druhá dcérka má 27 mesiacov.

Keď som zahliadla súťaž o výrobky na chudnutie s

na tri mesiace, hneď som sa zapojila. V kútiku duše som tajne verila a dúfala, že budem medzi troma šťastnými výherkyňami. Môj diétny plán ukázal toto:

Strašné. Pri svojej aktuálnej výške 170 cm mám 97 kg. Hanba je také číslo napísať, ale je to tak. Obvod pása a bokov mám rovnaký 119cm. Prsia 123cm. K tejto postave som sa dopracovala najmä nepravidelnou stravou a dojedaním za deti.

Radosť bola neskutočná, keď sa mi podarilo vyhrať. Výhra dnes dorazila.

Nafotila som sa aj v plavkách, ale tie pridám až po troch mesiacoch. Je to strašné sa na to pozerať. Nechcela som byť slonica, ale dopustila som to.

Ďalší článok budem pridávať v pondelok. Sama som zvedavá na výsledky. 

Držte mi palce!

#ketodiet #chudneme_s_ketodiet

#dieta

#chudnutie

Pokračovanie: 

ketodiet-časť-1

ketodiet-časť-2

ketodiet-časť-3

ketodiet-časť-4

Drzim ti silno palce, tvoj clanok sa mi paci, ako sa nevzdavas a ides dalej!

5. apr 2017

drzim palce!..akoby si o mne pisala :P

5. apr 2017

Držím palce. A vôbec nevyzeráš na tých 97 kg

5. apr 2017
shilou
autor

@sanym
@jarmila2010
@jarmilka1985 Dakujem za podporu.....ja to dám, musím. Už sa mi staršia dcérka pýtala prečo som taká tučná😨a ja som nevedela čo povedať. Nečakala som to.

5. apr 2017

Super článok, veľmi pekne a sympaticky napísané a ja ti silno držím palce a budem sa tešiť na každý tvoj príspevok a verím, že to dotiahneš do úspešného konca🙏

5. apr 2017

Držím palce 🙂

5. apr 2017

Drzim palce!

5. apr 2017

Drzim palce a tesim sa na dalsie clanky!

5. apr 2017

Kokso mohla by som doslova skopirovat tvoj clanok a vydavat ho za svoj, ako by si pisala o mne... s malinkymi obmenami v cislach... Drzim palceky...

Ak dodrzis pokyny urcite schudnes, ale nie preto, ze je to keto, ale preto, ze vyhadzujes cukor a múku a jes pravidelne... potom to uz bude opat na tebe aku stravu zvolis po skonceni programu...

5. apr 2017

Držím ti veľmi palce, len sa nevzdávaj a budeš kočka. Inak fakt vôbec nevyzeráš na 97 kg, keď dáš niečo dole, hneď budeš sexi kosť 🙂 Drž sa !

5. apr 2017
5. apr 2017
shilou
autor

@resanka6 Na to som sa tešila najviac, že nebudem musieť si extra pre seba variť, namixujem a hotovo😉 Môj muž mi povedal, že hádam, keď sa budem inak stravovať, že im variť budem😅 Najlepšie to, že dám si to do fľašky a môžem s tým ísť na ihrisko. Konečne sa budem normálne ako stravovať. Teraz to sú 2 maximálne tri jedlá a tá nepravidelnosť, no katastrofa. Preto aj tak vyzerám. S deťmi ak idem na ihrisko z domu odchádzam o tej 12-12.30 a prichádzam o 19tej. Kto ma pozná, vie že je to tak.

5. apr 2017

Tak ja som zvedava na pokracovanie. A samozrejme drzim palce.

5. apr 2017

drzim palce moja ;)

5. apr 2017

Určitě to není hanba napsat, je to odrazový můstek a já pevně věřím, že výsledky na sebe nenechají dlouho čekat!! Moc držíme v celé KetoDiet palce 👍 Jen do toho!!!

6. apr 2017
shilou
autor

@ketodiet Ďakujem

6. apr 2017

Janka, ty si tak nadherny clovek, s tak nadhernym srdieckom akých je na tomto svete malo, nepotrebujes byt modelka, pekna si aj tak. Ale ked si sa uz na to dala, tak ti drzim vsetky palce na rukach aj nohách.

6. apr 2017
shilou
autor

@zepa ďakujem krásne...🙂

6. apr 2017

Tak to by som vôbec ale vôbec netypovala 97 killudia s takouto vahou vyzeraju ohavne,ale ty vyzeras takz e keby si nemala brusko takv pohode na svoj vek,a natej svadobnej ako 70 kilova vyzeras na 60 kil ,pod 70 kil ale nechod lebo v urcitom veku to uz nie je pekne zvyraznia sa vrasky vlasy mozu zoslabnut,musis mat velmi hutnu kostru,asi aj dost svalovej hmoty lebo fakt na oboch fotkách vyzeras o dost stihlejsia ako ukazuje vaha..

6. apr 2017
shilou
autor

@ostorha Uvidím a sama som zvedavá ako to pôjde dole. Taká svalovitá som od narodenia, sestra je úplný opak mňa.

6. apr 2017

Vela stastia a pevnej vole ☺

6. apr 2017
shilou
autor

@katka446 ďakujem 🙂

6. apr 2017

Ja som na tom podobne. Niekde v 5 triede s príchodom puberty a prvej MS sa moje hormóny zbláznili. Pribrala som 10 kg ani neviem ako. Veľa som vždy športovala. Denne na kolieskových korčuliach, behávala som. Mala som vždy skvelú kondičku. Lekár pivedal že sa váha sama vráti tam kam patrí len čo sa upokojí hormonálne bláznenie. Mal pravdu. Na SŠ som pri výške 160 cm vážila 43 kg. Na VŠ som nastupovala s váhou 45 kg. Zlom nastal postupne počas štúdia. Poznáte to. Stres, nepravidelná a hlavne nezdravá strava. Večne som bola zavrtá v knižnici. Veľa som sa učila. Promovala som s váhou 62 kg. Potom prišlo prvé zamestnanie. Prvého syna som rodila 70 kilová. Bola to sekcia. Rez vedený vertikálne. Primár ma upozornil na fakt, že pri takomto reze nebudem môcť zaťaživať brucho o niečo dlhšie ako pri klasickom ale hlavne ma upozorňoval na to, že mi zostane bruško aj po pôrode a mať ho opäť pekné si bude vyžadovať ako on povedal buď nadľudský výkon a špeciálne cviky alebo operáciu. Ale viete, vtedy som nemyslela na iné ako na to, že som naše vytúžené dieťatko udržala v brušku do 38 tt. O 2 roky a 4 mesiace rovnaká sekcia s váhou 76 kg. Popôrodné kilá po oboch deťoch ma stále sprevádzajú. Nemám čas venovať sa sebe. Ale plánujem veľké kroky keď aj mladší pôjde o rok do MŠ. Liečim sa aj na hypotyreózu. No a podľa chirurga ma čaká aj operácia brušných svalov. No uvidíme. Veľmi ma môj vzhľad trápu. Nikdy som sa neprejedala, nejedávala neskoro večer a nie som ani fanúšik sladkostí či rôznych chrumiek. Mám pocit že priberiem aj z čistej vody 😢. Tebe veľmi držím palce a budem netrpezlivo čakať na tvoje úspechy 👏

2. máj 2017
shilou
autor

@salome51 Fúha, ja uvidím, či dám dole aj to ovisnuté brucho alebo nie. Hádam nebude treba až operáciu. Držím prsty.

2. máj 2017

Začni písať komentár...

Odošli