silvia31
7. máj 2017
202 

Boj s mimickými vráskami

"Krásny den 🙂 Ťahá mi na 15, ale už druhýkrát v živote. A po druhom pôrode začínam evidovať, že ani tie moje plné líčka nevedia bojovať so začínajúcimi vráskami - asi by som sa ani smiať nemala, ale keď ja bez smiechu žiť neviem, tak ma, prosím, vyberte 🙂 Ďakujem"

Takže takto nejak som sa dostala k testovaniu Anti-aging séra na okolie očí a pier so sedmokráskou, Q10, kyselinou hyalurónovou od značky Manufaktura. Od nich poznám hlavne krémy na ruky, vždy keď idem okolo predajne, priláka ma krásna vôňa aj spoza rohu - tak som bola veru zvedavá, čo to bude za "zázrak".

Balíček dorazil expresne rýchlo kuriérom, čo ma potešilo a aj dcérku, ktorej sa pozdávala krabica (podľa mňa príliš veľká na tak drobný produkt v nej).  Ale ja mám hodnotiť hlavne obsah krabice, takže poďme na to 🙂 

Obal:

Krásna krabička posiata sedmokráskami, balenie séra - veľmi sympatické, praktické - balenie je vhodné do kabelky, či kozmetickej taštičky, má 8 ml a je vo forme akoby pera - chvíľku som "maturovala" pri prvom použití, trvalo dlhšie, kým sa mi podarilo prvýkrát vytlačiť si z aplikátora sérum (spočiatku som si myslela, že mám chybný kus, ale po viacnásobnom stlačení sa sérum objavilo a už s tým nebol problém - bol to znak, že je to nové balenie).

Sérum má chladivý kovový aplikátor, ktorý má napomáhať stimulovať mikrocirkuláciu a znížiť opuchy okolo očí - čo môžem naozaj potvrdiť. 

Prvá aplikácia mi teda trvala dlhšie - na vyčistenú pleť okolo očí a pier som si naniesla pomocou aplikátora malé množstvo séra a vmasírovala krúživými pohybmi - používala som každé ráno a večer.

Aplikátor má chladivý efekt, čo mi vyhovovalo, samotné sérum má veľmi príjemnú konzistenciu, je ľahké, nie mastné, nelepí sa, naozaj ľahko sa vstrebáva, netreba si ho vytlačiť príliš veľa.

Po nanesení ostala pleť hydratovaná, mierne lesklá - rozžiarená, mala som z toho veľmi fajn pocit, žiadne pnutie, pálenie, ťahanie - podľa mňa je vhodné aj na citlivú pleť. Vrásky to v danej chvíli naozaj vyplnilo a pleť bola vyhladená. 

Vôňa je slabá, ja osobne cítim sedmokrásku - kvietok, ktorý si odtrhnete aj na dvore, ale mne to moc príjemne nevoňalo, aj keď pri každodennom prebalovaní dcérky je môj nos zvyknutý na všeličo 🙂 Veď to poznáte no nie? 

Ja mám skoro 30, doteraz som nič špeciálne na mimické vrásky nepoužívala - iba hydratačné krémy, pleťové masky a píling.

A poďme teraz na moje hodnotenie prípravku alias pocity a dojmy:

Sérum som používala dva týždne ráno a večer, teda 2x denne. Viditeľné výsledky som si všimla ihneď po nanesení séra, avšak ráno po zobudení alebo večer po odlíčení, som nemala dojem, že by to malo zázračný účinok a vrásky zmizli.

Neuškodilo, to nie. Pleť je jasnejšia a mám pocit, že mi zmiernilo kruhy pod očami, istotne budem používať aj naďalej a dúfam, že po dlhšom používaní budem spokojná aj v boji s vráskami 🙂 Minimálne to vnímam ako príjemnú starostlivosť o seba a snahu predchádzať zhoršenému stavu pleti (a tých nikým nerušených 10 min denne v kúpelni bez "mamíííí, ma-ma", za to ĎAKUJEEM)

Zhrnutie na záver milé "MKočky" ;)

Cena je naozaj prijateľná - niečo nad 13 EUR.

Takže myslím si, že za vyskúšanie to stojí, pokojne by som do toho šla znova, keď sa mi sérum minie 🙂 Určite netreba zabúdať na spánok, tekutiny, výživa zvnútra sa odzrkadlí navonok a tiež čistenie pleti a odlíčenie sa pred spaním milé dámy 🙂 Ide to ruka v ruke. 

foto pred (horšia kvalita, nehnevajte sa):

foto po:

Ešte by som sa rada poďakovala Modrému koníku za túto možnosť testovania, vďaka takémuto nápadu sa môžu ľudia dozvedieť veľa rôznych názorov a skúseností od reálnych ľudí 🙂 

Ďakujem a prajem pohodový život s vráskami či bez 🙂 

#test_manufaktura

@lividob už je recenzia 🙂

7. máj 2017

Začni písať komentár...

Odošli