Och, práve som skoro ošedivela. Chcela som vám spraviť klasický postup krok po kroku, na aký ste u mňa zvyknutí, na mojom blogu, s tým rozdielom, že použijem mini videá, ktoré som pri varení natočila a ono to chce odo mňa link na youtube.
Akože vážne? Tak som cez nejaký animoto, spravila pseudo-video-amatero-recepto, len aby som to mohla hodiť na ten fasa "jútub" a potom sem... Vďaka ti ANIMOTO za to, že si cez pol monitora na tom videu.
Och, moja kariéra "jútuberky" skončila skôr než začala, no dúfam, že i z tohto chabého videa pochopíte čo a ako. Tento sirup je fakt skvelý a keď ho pije už aj môj makarón, je to záruka kvality.
...nie ľudkovia, ja som naozaj nenatáčala VGA video...to mi len nejak takto ANIMOTO siahol na kvalitu, za to, že som mu nezaplatila. Sľubujem, že keď budem mať viac času, tak to video nakompletku prerobím, čiže asi tak, keď bude mať Kristína 15 rokov.
Zatiaľ si užite video v kockovanej kvalite a navarte si túto bylinkovú dobrotu, ktorá určite poteší nejednú návštevu. Nezabudnite na ľad a kto ma rád kyslejšie, prihoďte aj pár koliesok limetiek.
Dobrú chuť!
Blondínka v Benátkach
Zaujíma ma sterilizácia, pripadne skladovanie.. Ako dlho takto sirup vydrží?
Začni písať komentár...
Dakujeme krasne, vyborny napad s tou bazalkou k mäte, moze pridat tu spravnu korenistost !👌 Skoda ze mi tu bazalku akurat v zahrade cosi celu zozralo 🤣. Nevadi, budem mat tip nabuduce ♥️.