simapett
9. jún 2020
1044 

Svieži mätovo-bazalkový sirup

Och, práve som skoro ošedivela. Chcela som vám spraviť klasický postup krok po kroku, na aký ste u mňa zvyknutí, na mojom blogu, s tým rozdielom, že použijem mini videá, ktoré som pri varení natočila a ono to chce odo mňa link na youtube. 

Akože vážne? Tak som cez nejaký animoto, spravila pseudo-video-amatero-recepto, len aby som to mohla hodiť na ten fasa "jútub" a potom sem... Vďaka ti  ANIMOTO za to, že si cez pol monitora na tom videu.

Och, moja kariéra "jútuberky" skončila skôr než začala, no dúfam, že i z tohto chabého videa pochopíte čo a ako. Tento sirup je fakt skvelý a keď ho pije už aj môj makarón, je to záruka kvality. 

...nie ľudkovia, ja som naozaj nenatáčala VGA video...to mi len nejak takto ANIMOTO siahol na kvalitu, za to, že som mu nezaplatila. Sľubujem, že keď budem mať viac času, tak to video nakompletku prerobím, čiže asi tak, keď bude mať Kristína 15 rokov.

Zatiaľ si užite video v kockovanej kvalite a navarte si túto bylinkovú dobrotu, ktorá určite poteší nejednú návštevu. Nezabudnite na ľad a kto ma rád kyslejšie, prihoďte aj pár koliesok limetiek. 

Dobrú chuť!

Blondínka v Benátkach

Dakujeme krasne, vyborny napad s tou bazalkou k mäte, moze pridat tu spravnu korenistost !👌 Skoda ze mi tu bazalku akurat v zahrade cosi celu zozralo 🤣. Nevadi, budem mat tip nabuduce ♥️.

10. jún 2020

Zaujíma ma sterilizácia, pripadne skladovanie.. Ako dlho takto sirup vydrží?

10. jún 2020

@24mirka myslim, ze ho mozes sterilizovat klasicky ako zavaraniny na nejakych 5 min od bodu varu, kazdopadne ja som to nerobila, pretoze u nas sa ten sirup mina ako teple rozky, takze sa nestihne pokazit. Plus dodam, ze samotna citronova stava je konzervant.

12. jún 2020

@domculik Domi, kludne pridaj co mas 🙂 salviu....hocico 🙂 podla mna s bylinkami ziadna kombinacia nemoze byt zla 🙂

12. jún 2020

Začni písať komentár...

Odošli