simi252
15. okt 2021
82 

Bupi pre celú rodinu

Veľmi som sa potešila keď som zistila, že som bola vybraná na testovanie drogérie od značky Bupi a o to viac, že to bola novinka Family, čiže rad drogérie určenej pre celú rodinu. Modrý koník a Bupi ďakujem za príležitosť!

Myslím si, že skoro každá domácnosť, kde sú malé detičky už mala ako-takú skúsenosť so značkou Bupi. Mne sa prevažne táto značka spájala s bábätkami (aj s mojimi dvomi dcérkami) - mydielko, sprchový gélik či prací gél. Nový rad Bupi family vo mne vzbudil opäť zvedavosť. 

Testovací balíček obsahoval toho pomerne dosť! 

V krabici sa ukrývali tieto produkty: 

  • Bupi family prací gél sensitive s vôňou citrónovej trávy a brezy
  • Bupi family aviváž sensitive s vôňou citrónovej trávy a brezy
  • Bupi family 3 v 1 umývací gél s antibakteriálnou prírodnou zložkou s vôňou citrónovej trávy a brezy
  • Bupi family sprchový gél s hojivým nechtíkom
  • Bupi family tekuté mydlo na ruky s antibakteriálnou prírodnou zložkou s vôňou citrónovej trávy a brezy
  • Bupi family tekuté mydlo na ruky s hojivým nechtíkom

Všetky tieto produkty sú určené pre deti od 3 rokov a dospelých. Svojím označením SENSITIVE zaručujú, že by nemalo dôjsť k podráždeniu citlivej až atopickej pokožky. Poďme si však tieto produkty rozmeniť na drobné. 

Bupi family prací gél sensitive s vôňou citrónovej trávy a brezy

Ako prezrádza názov, je to prací gél s vôňou citrónovej trávy a brezy. Ako plusy hodnotím, že vypral skoro všetky škvrny. A verte, že moja mladšia dcéra nosí zo škôlky bohatú škálu fľakov na oblečení. Jediný fľak, ktorý ostal trochu viditeľný, bola stopa po čiernom gélovom pere na bielom tričku. Avšak na to, že veci boli prané prevažne na 40 °C, je výsledok výborný. Na základe testovania si dovolím vypísať aj mínusy z môjho uhla pohľadu. Žiaľ, ako prvý mínus, za mňa, hodnotím vôňu pracieho gélu. Veľmi pripomína vôňu istého čistiaceho prostriedku na riad. Ako druhý mínus hodnotím dosť veľké množstvo použitia pracieho gélu už len pri stredne tvrdej vode = 150 ml na 4,5 kg viac zašpineného oblečenia. 

Bupi family aviváž sensitive s vôňou citrónovej trávy a brezy

Aviváž je tiež s vôňou citrónovej trávy. Konzistencia je vyhovujúca ani riedka, ani príliž hustá. Ako plus hodnotím mäkkosť vypratej bielizne a použitie porovnateľného množstva aviváže ako u konkurečných výrobkov, čo predstavuje cca 55 ml na 4,5 kg bielizne. Hlavným mínusom, a vlastne asi aj jediným, je práve tá vôňa. Ale, samozrejme, je to len vec vkusu, no pre mňa je to naozaj krok vedľa. 

Bupi family 3 v 1 umývací gél s antibakteriálnou prírodnou zložkou s vôňou citrónovej trávy a brezy

Tento produkt, ako je zrejmé z názvu, je určený na 3 spôsoby použitia:  

  1. Sprchový gél
  2. Šampón na vlasy
  3. Pena do kúpeľa

Plusy gélu už plynú z názvu a to je široké využitie. Ako sprchový gél dobre umyje, ako šampón a pena do kúpeľa dobre pení. Najväčiu radosť však deťom urobil ako pena do kúpeľa. Tej peny bolo naozaj veľa a nebolo treba použiť pol fľaše gélu, ako pri konkurenčných značkách. Moje deti s citlivou pokožkou túto penu pekne tolerovali. Nenastal žiaden neželaný efekt na pokožke v podobe začervenanej, svrbiacej či vysušenej pokožky. Vrelo môžem odporučiť! Ďalšie plus je, že ak má niekto problém so zapáchajúcimi nohami, práve tento gél dokázal tento problém diskrétne odstrániť. V tomto je ozaj macher! Skoro by som zabudla spomenúť praktické balenie s pumpičkou, ktoré veľmi oceňujem. No a poďme na mínusy. Hlavným mínusom je opäť vôňa. Tiež horšia rozčesateľnosť vlasov po použití gélu ako šampónu. 

Bupi family sprchový gél s hojivým nechtíkom

Tak pri tomto géliku som nenašla snáď žiadne mínus. Je úplne perfektný, vymenujem teda jeho hlavné plusy. Ako prvé, tak ako vyššie uvedený gél, má praktické balenie s pumpičkou, ktorého obsluhu zvládne aj malé dieťa. Má príjemnú, nevtieravú, takú bábätkovskú vôňu, známu už aj z predošlých produktov pre tých najmenších. Dobre sa nanáša, dostatočne pení, nedráždni pokožku a zanechávaju ju jemnú, dostatočne hydratovanú. Moje deti si tento produkt veľmi obľúbili a ja veru tiež. 

Bupi family tekuté mydlo na ruky s antibakteriálnou prírodnou zložkou s vôňou citrónovej trávy a brezy

Tekuté mydlo bolo snáď najviac testovaným produktom vôbec. Hygiena rúk je predsa veľmi dôležitá. Plusy tohto tekutého mydla sú praktické pumpičkové balenie, ako aj pri sprchových géloch. Dobrá penivosť mydla a antibakteriálna prírodná zložka. Jediným mínusom u tohto mydla je, pre mňa, zase jeho vôňa.

Bupi family tekuté mydlo na ruky s hojivým nechtíkom

A tu sa dostávame k poslednému produktu na testovanie, a tým je tekuté mydlo na ruky s hojivým nechtíkom. Nemám mu čo vytknúť, za mňa nemá žiadne mínusy. Všetky jeho vlastnosti môžem označiť len ako veľké plus. Tiež je prakticky balené ako ostatné, vyššie spomenuté produkty. Má výbornú penivosť. Ako bonus obsahuje pantenol a hojivé výťažky z nechtíka vďaka čomu udržuje pokožku rúk zdravú a chráni ju pred vysúšaním. Vôňa je jemná, veľmi príjemná. 

Ešte chcem podotknúť, že ja, ako alergik, a špeciálne aj na brezu, som nemala žiaden problém s pokožkou a jej podráždením. Ani moje deti nemali žiadnen nežiadúci efekt po použití produktov od Bupi family a to naozaj majú citlivú pokožku so sklonom k atopii. 

Musím sa ešte vyjadriť k vôni produktov citrónová tráva a breza. To, že mne a môjmu mužovi evokuje táto vôňa čistiaci prostriedok a nie je nám sympatická, neznamená že niekomu nebude voňať. Práve naopak! Predsa nemôžme mať všetci rovnaký vkus, však?!

Testovanie bolo zážitkom pre celú rodinu. Mám medzi nimi svojich favoritov, po ktorých istotne siahnem aj v budúcnosti.  

#test_bupifamily #recenzia 

#recenzia_bupi_family33

Začni písať komentár...

Odošli