simie10
2. apr 2021
303 

⭐️HiPPky - vlhčené, ktoré zachraňujú situácie⭐️

Keď sme dostali na testovanie HiPP vlhčené obrúsky, veľmi som sa potešila. Povedzme si na rovinu - také "vlhčenky" veľakrát vedia zachrániť situácie, do ktorých sa s našimi deťmi neraz dostaneme. Áno, najlepšia je čistá voda. Áno, najlepšie je používať čo najmenej chémie. A áno, "vlhčenky" z hľadiska produkcie odpadu nie sú žiadne terno, ALE niekedy sú situácie, kedy sú nevyhnutnosťou. U nás platí zákon, že keď náš Artur 4 dni nekaká (ja už v strese, že prečo toľko nekakal) a ideme k pediatrovi, ktorý povie "vyzlečte ho", v zásade viem, že bude pokadený až po lopatky. A v takejto situácii nepoviete sestričke, či môžete otrčiť zadoček bábätka do ich umývadla, však? Presne takéto situácie u nás vlhčené obrúsky zachraňujú. 

HiPP obrúsky sme dostali v dvoch prevedeniach. AQUA, ktoré majú 99 % vody, a druhé také, ktoré obsahujú BIO MANDĽOVÝ extrakt. 

My sme si obľúbili tie AQUA s 99 % vody. V balíčku ich bolo 2x 60 ks - ak nerozumiete, čo znamená 2x 60 ks, hneď vysvetlím. Tieto vlhčené obrúsky majú skvelý patent, a síce, dajú sa vďaka perforovaniu pretrhnúť na polovicu. 

Obrúsky sú bez alkoholu, éterických olejov, plastov, mydla, farbív, parabénov, silikónov a bez zložiek živočíšneho pôvodu.

Na druhej strane sú veľmi citlivé k detskej pokožke - čo sme aj otestovali, keďže naše dieťa má naozaj citlivú riťu. Dajú sa používať bez strachu z alergickej rekacie aj na tvár či ručičky a sú biologicky rozložiteľné.

Mandľový variant, ktorý sme dostali, mal skvelé praktické balenie a šupli sme ho pre prípady núdze do kočíka. Ako môžete vidieť, náš malý asistent, testovač, sa náramne vyhral aj s obalom. Ako som už písala nedávno - najlepšia hračka nie je hračka :D.

PLUSY:

+ ľahká (prakticky žiadna) parfumácia

+ široká využiteľnosť

+ praktické balenie

+ perforovanie na obrúsku

+ zloženie

+ cena

MÍNUSY

- menej navlhčené 

- otvárací patent

(mandľové môžu niekomu trochu "smrdieť)

Ak ste sa dostali až na záver tejto menšej recenzie, tak by som vám ešte rada zaželala krásne veľkonočné sviatky:

Láska zeleného štvrtku, viera Veľkého piatku, nádej Bielej soboty a víťazstvo Veľkonočnej nedele nech Vás naplní pokojom a dôverou. Majte krásne, už skoro jarné dni 🙂.

Sima

#test_hipp_natural  #recenzia #skusenosti_hipp_natural

Začni písať komentár...

Odošli