117 / 365
    Pyré z mrkvy, petržlenu, karelábu, zemiak

    ...ahoj, prosim ta - mrkvu si najskôr uvarila na pare, rozmixovala a potom prepasirovala? ja teda nie som bohviekaka kucharka, ale tak u patrika začínam s príkrmom už tento mesiac, tak musim sa snazit 🙂 aby mu chutilo 🙂

    19. sep 2014

    Inak - vdaka bohu za tento album - pre mna top 🙂 len tak dalej, vsetko budem od teba kopirovat a snad sa naucim chutne jedla pre deturence 🙂

    19. sep 2014

    @kobrikovci Tak som rada, ze sa album paci.
    Konkretne tento recept som varila vo vode, ale kludne sa da uvarit aj na pare. Malemu som varila na pare len prvy mesiac, potom castejsie vo vode kedze nemam parny hrniec a parila som to na paraku na knedle 🙂

    19. sep 2014

    @kobrikovci najskor uvarit do zmaknutia a potom bud prepasirovat cez plastove sitko to je vraj zdravsie alebo pomixovat. Bud jedno alebo druhe, co je pre teba lepsie a podla toho aku konzistenciu chces.

    19. sep 2014

    dobry dem mozem sa opytat tieto suroviny si varila spolu a potom ich pomixovala?

    6. nov 2014

    @luciana87 ano varila som ich spolu vo vode, ale kludne sa mozu uvarit aj v pare a potom pomixovat

    6. nov 2014