125 / 365
    Kuracie mäsko s natural ryžou, hokaido tekvica, mrkva a petržlen

    dáš prosím ťa postup? dakujem 😉

    2. okt 2014

    @evina24 Ryžu zvyknem uvariť zvlásť, prepláchnem dám do vody variť do mäkka cca 20 min.
    Očistenú a nakrájanú zeleninu dáš variť do vody spolu s kuracím mäsom kým nezmäkne. Potom ryžu aj zeleninu rozmixuješ napr. tyčovým mixérom. Mäso pokrájaš na malé kúsky, primiešaš k ostatnému a môže sa jesť.

    2. okt 2014

    od kolkych mesiacoch sa to moze jest?

    6. nov 2014

    @luciana87 vsetky suroviny z receptu sa mozu jest od 6 mesiaca

    6. nov 2014

    Masko si stale varila zvlast? Ja.som dnes.robila tak, ze som masko ovarila tak 40 min. a potom pridala zemiacik a mrkvicku a potom cele rozmixovala,.kedze si Matkovyzaduje cisto kasovitu konzistenciu. Moze sa to tak vsetko spolu ? Alebo som to nerobila spravne? 🙂

    3. sep 2015

    @jarkac23 zo zaciatku som varila maso zvlast, niekde som citala ze by nemalo dieta vyvary, ze sa tam nieco vylucuje... uz sa nepamatam co. No ked uz jedel dlhsie tak som varila maso spolu so zeleninou.

    4. sep 2015

    dobry a ked varite tekvicu davate aj supku ci len duzinu??

    11. okt 2015

    @staniela23 len duzinu

    11. okt 2015

    Úžasný album... Budem sa inšpirovať 😊 prosím kde kupujete túto ryžu???

    21. nov 2015

    @timea88 dakujem. V tescu, kaufland, Fresh a neviem kde este by ju mohli mat.

    21. nov 2015

    @simonne1 ďakujem

    21. nov 2015