28 / 365
    Ryžová kaša s postrúhaným jablkom

    dobry den mozete mi napisat recept,

    6. nov 2014

    @luciana87 Ryžu uvaríme podľa návodu do mäkka vo vode, prebytočnú vodu zlejeme a ryžu dohladka rozmixujeme. To isté platí aj pre natural ryžu. Pridame postruhane jablko.

    6. nov 2014

    @simonne1 ahoj mozem toto dat aj 5 mes ?

    27. feb 2015

    @miahavash pokiaľ už dieta jedlo jablko samotne, tak ano.

    27. feb 2015

    @simonne1 ešte nie zatial sme len na zelenine nedávno sme začali. Cize ovocie sa zavádza až po zelenine to viem:D ale mam otázku. Teraz papa cisto len mrkvu, zemiacik, cuketu, tekvicu, petrzlen a tak tu zakladnu zeleninu ešte som nemixovala ze cuketu so zemiakom. Kedy mozem zacat? Az ked oskúša všetku zelenonuy? A az po tom pridavani dvoch druhov zeleniny mozem zaviesť ovocie?

    27. feb 2015

    @miahavash mozes uz davat aj kombinacie zeleniny, ktoru mas zavedenu. Nemusis cakat, kym bude jest vsetku zeleninu. Ovocie si uz ani nepamatam kedy som zacala davat, ale tak po mesiaci uz kludne mozes dat povarene jablko na desiatu.

    27. feb 2015

    Ahoj, prosím ťa toto by mohla byť aj ako desiata? Počula som, že na desiatu by sa nemalo už ovocie, ale všade čítam a počujem inak ☹

    13. mar 2015

    @dudelka na desiatu sa vacsinou jedava ovocie a na olovrant zelenina. Ja davam obcas aj ovocie na olovrant, postruhane jablcko s kasami, detske vyzivy. Ovocie je lepsie davat pocas dna pre stravitelnost.

    13. mar 2015

    Ďakujem za rýchlu odpoveď. A keď dávaš zeleninku na olovrant, tak koľko a čo také ľahšie??

    13. mar 2015

    @dudelka vsetko okrem karfiolu a brokolice. Napr. pyre z batatu, tekvice, mrkvy,.. Zvyknem robit na veceru kase (psenovu, kukuricnu, ovsenu, ryzovu) a k tomu nejake ovocie alebo zeleninu. Kolko to nemam odmerane 🙂 Viem podla misticky kolko asi zje, tak tolko uvarim.

    13. mar 2015