1 / 1

    Čo si tam este dala cesnak cibuľu?

    17. sep 2019

    Piekla si v trube? Koľko stupňov, vdaka

    17. sep 2019

    @mercedes290 ano, ano +vela korenia a olivovy olej 🙂
    @durisovalucka piekla som 50 min na 160 stupnoch 🙂

    17. sep 2019

    brusketky su tiez mnam

    17. sep 2019

    @knajula mnam! Zajtra sa inspirujem😂

    17. sep 2019

    Ja paradajky susim a potom robim s masom

    17. sep 2019

    @knajula prosím ako ich robíš.s čím a ako pecies

    18. sep 2019

    @jajka78 inac som raz kupovala aj priamo v u nas v talianskych potrebach velke bruscety..pani mi poradila takto..z oboch stran ju natriet olivovym olejom..prip. aj starsi chlieb, bagety a das asi na 3 min. na cca 150°÷180°C, oni su potom take chrumkave..a navrch si urobim taku zmes...paradajky, cibulka, cesnak, paprika, avokado...proste co chces, uz som aj dusene hribiky davala....k tomu mozes syr zamiesat...ochutis..sol, korenie, oregano..davam par kvapiek ume-octu, oliv. olej..to zamiesam adam na to pecivo..navrch syr aky chces..a zas na cca 3 minutky zapiect, to uz podla rury vidis, ci sa syr roztopil a to je vsetko. Mozno mam v mobile aj dalsie fotky.

    18. sep 2019

    @knajula a aj si tu zmes osmahla pred zapecením?cesnak pretlaceny?

    18. sep 2019
    Autor komentár zmazal

    @jajka78 nie..cesnak aj nemusis, ak ti robi zle...mozes nadrobno nakrajany..uz ako chces..take surove som dala na chlieb a do rury

    18. sep 2019