sisi208
21. jan 2017
217 

Dm výrobky - áno či nie?

Bolo mrazivé pondelkové ráno, a tak ako každý deň  som sa prihlásila na MK. 🙂 Pozerám svieti mi správa, myslela som si, že je od nejakej mojej ,,koníkovej“ kamošky, ale nie píše mi konik_ testuje, že si  nás spoločnosť  s heslom ,,Tu som človekom tu nakupujem“,  teda dm  vybrala na testovanie ich výrobkov.

Keďže rada skúšam nové veci, veľmi  som  sa potešila. Je skvelé vyskúšať  si rôzne produkty z každej oblasti. Keď sa nám zamrznuté produkty rozmrazili,  pustili sme sa do testovania.

Nájdeme si medzi nimi nejakú ,"srdcovku"? Sama som zvedavá 🙂

Ako prvý prišiel na rad v týchto chladných dňoch:

dmBio žihľavový čaj s citrónovou trávou - Tak čajíky pijeme v našej rodinke denno-denne a tento nám všetkým chutil. Má príjemnú chuť a vôňu, no citrónovú trávu sme veľmi necítili, tak sme si pridali pár kvapiek citróna. Žihľava je známa svojim detox účinkom, takže určite vyskúšajte  🙂

babylove ovocný čaj pre bábätká a deti – pre deti od 4. mesiacov, bez prídavku cukru a aróm. Nášmu Alexíkovi veľmi nechutil. Je zvyknutý piť čistú vodu, alebo čaj inej značky. Ochutnala som aj ja, mal jemnú vôňu, ale dosť slabú chuť. Nás veľmi neoslovil. Iné produkty babylove má, ale  rád /tyčinky, ovocné kapsičky.../

dmBio Superfood tyčinka chia, kokos a červený pomaranč – bio ďatľovo-ovocná tyčinka s kokosom a chia semiačkami. Táto 40gramová tyčinka nám s manželom veľmi nechutila. Ja osobne ďatle veľmi nemusím, ale určite milovníkom zdravej výživy bude chutiť a dodá potrebnú energiu.

Das gesunde Plus pastilky s príchuťou ovocného punču

Pastilky mne a manželovi veľmi chutili /boli sladko - kyslasté/  a nájdu si u nás svoje miesto. Chválim praktický kovový obal a možnosť uzatvorenia, takže nehrozí, že sa nám rozsypú niekde v kabelke, aute. Pri nadmernej konzumácii môžu mať laxatívne účinky. Môj manžel by bol schopný zjesť celý balíček 🙂

Balea pena do kúpeľa „perlový zázrak“ - pena s vôňou ruží & fialiek a extraktom z perál, obsahuje care complex. Bohaté ošetrujúce zloženie dodá pokožke jedinečnú jemnosť. Naozaj sme sa cítili ako v kúpeľoch. Krásna vôňa, výborne pení, priaznivá cena.

Balea tekuté krémové mydlo „Sweet Wonderland“ - tekuté mydlo s vôňu vanilky a ruže. Na prvý pohľad ma upútal pekný obal. Taktiž akurátne pení, nevysušuje pokožku, kto má rád sladšie vône poteší sa. Je to limitovaná edícia tak šup – šup do dm, stojí za vyskúšanie.

Balea deo telový sprej „Magic Fairytale“ – 24 hodinová deo ochrana s vôňou malín a magnólie. Vôňa ako stvorená na letné dni, je krásna, sladká ale žial 24hodin určite nevydrží. Je bez obsahu chlórhydrátu hliníka.

Balea MEN sprchovací gél „Natural Escape“ - jemné zloženie 3 v 1 s výťažkami z guarany čistí, ošetruje telo, tvár a vlasy. Hydratačný komplex chráni pokožku pred vysušením. Manžel hneď ako prišiel z práce vyskúšal tento sprcháč a zhodnotil  ho celkom pozitívne, vôňa je taká typická mužská, no povedal, že málo pení, oproti iným, ktoré používa.

Balea krémový sprchovací gél „Sweet Wonderland“ - krémový sprchovací krém s vôňou  vanilky a ruže. Hydratačné zloženie chráni pokožku pred vysušením. Sprchovacie gély Balea sú u nás známe, tento má krémovú konzistenciu, krásnu vôňu, nevysušuje pokožku, takže môžem len a len odporúčať. A nesmiem zabudnúť na krásny obal/ foto vyššie, pri tekutom mydle/ 🙂

Balea Beauty Effect nočné sérum - s peelingovým efektom, s obsahom kyseliny glykolovej a kyseliny hyalurónovej pleť krásne vyhladí a rozmazná. Má gélovú, priehľadnú textúru s jemnou príjemnou vôňou. Chválim dávkovač s pumpičkou a teda hygienické nanášanie. Výsledky sú viditeľné určite až po niekoľkých mesiacoch. Ja mám normálny typ pokožky, mne sérum vyhovovalo, pleť som mala po prebudení pekne vyhladenú.

Balea soľ do kúpeľa „ Lotosový sen“ - soľ do kúpeľa so zmyselnou vôňou jazmínu a ylang-ylang, lotosovým extraktom a zvodnými lupeňmi ruží. Konečne som si spravila domáci wellnes a dala si pauzu od každodenných povinností. Soľ má príjemnú vôňu, ale podľa mňa je balenie tak na jedno použitie. Ja som nešetrila a nasypala som si všetko🙂 Uvítala by som väčšie balenie.

Denkmit prostriedok na umývanie riadu rozmarín & mäta - obsahuje éterické oleje. Koncentrovaná sila aktívne bojuje proti mastnote. Hneď sa mi zapáčila vôňa tohto produktu a takisto aj pena, ktorá sa okamžite vytvorila. Dôkladne zmyl mastnotu zo špinavých riadov. V predajni som videla s rôznymi vôňami tak určite vyskúšam aj iné.

Denkmit ošetrujúci sprej na nábytok - vďaka antistatickému zloženiu čistí, ošetruje a chráni drevené, plastové a sklenené povrchy a chráni pred opätovným ukladaním prachu. Výrobok je bez nejakej výraznej vône,  dobre vyčistí povrch nábytku.

Profissimo vonný set jablko-škorica –na tento produkt som sa veľmi tešila, pretože mám rada rôzne vonné sety či už sviečky, alebo takýto druh s ratanovými tyčinkami.

No ostala som sklamaná, pretože to absolútne nevoňalo. Najprv som dala len 5 tyčiniek no po hodine som pridala ďalšie tri a vôbec nič. Jedine keď som privoňala tak bolo cítiť jemnú vôňu. Takže to čo písalo na obale : ,"vynikajúci pre wellness atmosféru a príjemnú vôňu s ratanovými tyčinkami. Miestnosť naplní príjemnou letno-ovocnou vôňou. Vhodný i na naplnenie iných vonných lámp a váz. Ratanové tyčinky rozložia vôňu rovnomerne, čím viac tyčiniek použijete, tým intenzívnejšia bude vôňa" absolútne nesplnilo.

Dontodent jemná detská zubná pasta s jahodovou príchuťou vhodná do 6 rokov - vyvinutá pre optimálnu ochranu mliečnych zúbkov proti zubnému kazu. Tento produkt otestoval náš dvojročný synček a ako sám povedal: mamka, čistá jahôdka pastička mu chutila 😀  Samozrejme som ju vyskúšala aj ja a na môj vkus bola veľmi sladká.

Soft & Sicher papierové vreckovky classic - Našli si miesto aj v mojej kabelke, sú veľmi príjemné a jemné vďaka 4 vrstvám a majú krásny dizajn.

Tak ak by som si mala na záver odpovedať na otázku, či dm výrobky áno, alebo nie – tak odpoviem jednoznačne áno.  Určite stoja za vyskúšanie hlavne BALEA a DENKMIT 🙂

Ostáva mi už len poďakovať sa MK a dm  za možnosť vyskúšať si tieto zaujímavé produkty a dm prajem veľa spokojných zákazníkov.

#test_dm8

Silvia 

Začni písať komentár...

Odošli