sladkasue
31. okt 2015

Novinky na november: Kompletné sady do postieľky

Už sa nemusíte stresovať, kde nájdete všetko v jednom obchode, či dané rozmery budú rovnaké, či sa to bude k sebe hodiť... Pripravili sme pre Vás špeciálnu sadu, ktorá je kompletná. Plachta, paplón s vankúšom a samozrejme na ne obliečky, ktoré na ne pasujú 🙂

Obliečky sú z čistej bavlny, majú stálofarebnú a veselú potlač. Jemný zips je súčasťou obliečky na vankúši i paplóne. Už žiadne zapínanie na gombíky, či založené okraje obliečok. Výplň skutočne ostane v nútri obliečky a nemusí sa báť, že paplón "vylezie" počas spánku von.

Plachta je z hrubšieho (155g/m2) nepremokavého froté, ktoré ochrámi matrac pred prípadnými nočnými nehodami. Je vodeodolný a nepremokavý. Vaše dieťa už nebude prepotené, ako to bývalo v minulosti, keď sa používali igelitové chrániče na matrac. Tie neprepúšťali žiaden vzduch. Táto plachta disponuje priepustnou vzduchovou membránou.

Výplň je antialergická z polyesteru a vrchný materiál je zo 100% balvny. V prípade nutnosti možno ju prať na 40°C. Výplň presne zapasuje na obliečky.

Sada sa skladá z troch samostatných balení:
*2-dielne obliečky
*nepremokavá plachta - lemovaná po celom obvode s gumičkou
*2-dielna výplň. Antialergická výplň s rozmermi 40 x 60 cm a 90 x 120 cm

slovensky vyrobca
dodanie do 7-10 prac. dni
objednavam po uhrade
doprava +6€

31. okt 2015
Komentár bol odstránený