9 / 31
    takze sola nebude... :((( ale kupili sme na ebay tohto krasavca za super cenu.. moj manzel je hrdy ze ho vyhral v tvrdom boji.. :)))))

    Aj my budeme mat .. maju teraz akcie v pramworld.co.uk bugaboo cameleon 2 deep purple limited za 549£ - ten berieme .. ale az po vyplate heh .. 🙂 http://www.pramworld.co.uk/bugaboo-cameleon2-li...

    7. máj 2013

    my sme kupili na ebay pouzity za 280 libier.. ale to bolo bojovanie do poslednej sekundy a ta aukcia zacala od nuly co ine zacinaju od 200 - 500.. takze wow.. a super cena tiez ten co chcete vy a za novy super 🙂)))

    7. máj 2013

    Pridaj komentár
    @lea162

    7. máj 2013

    @smejkova22 Hej tak ja sa bojim kocik pouzity kupit .. ja som taky detajlista ze keby tam bol skrabancek tam umieram 🙂))) ale hej za novy super .. a ma ciernu konstrukciu co sa tesim ... sice nieje trojka teda cameleon 3 ale co uz .. niesu peniazky na to .. 🙂 nerobim .. materska davno skoncilA .. :( a z jedneho platu ..... treba nam aj na ine setrit .. svadba , filipiny ..

    7. máj 2013

    Pridaj komentár
    @lea162 no tak s tym nasim by si nebola spokojna.. je sice zachovali ale ma skrabance na rame ako kazdy kociar a predne kolieska vidno ze boli pouzivane :DDD netreba nam 3.. my mame bez cisla cize ten prvy.. kociar ako kociar.. som rada ze mame tuto dilemu uz za sebou.. lebo som naozaj nevedela ktory..

    7. máj 2013

    no ja chcem s malou ostat 2 roky doma takze sa hned dozviem ake to je zit z jedneho platu..ale co uz.. a kedy planujete svadbu?? my uz ju chvalabohu mame za sebou takze ziadne sialene setrenia
    @lea162

    7. máj 2013

    @smejkova22 No planujeme az o rok v auguste ked bude mat Bia rok .. v januari pred tym chceme ist na filipiny a to letenka na osobu nas vyjde pomaly tolko co svadba .. takze to je vacsi problem .. svadbou sa az tak netrapim .. nechcem velku .. len obrad a obed ......

    7. máj 2013

    Pridaj komentár
    @lea162 och ale tie filipiny.. super ze idete.. hned by som sla ;DDDDD... no verim ze je to drahe ale ked treba tak treba.. a ked nechces velku svadbu tak je to super.. ja svoju nelutujem ale teraz by som na nu asi uz nenazbierala.. hlavne ze budete svoji no nie 🙂))

    8. máj 2013